Παπανικολάου: «Δύσκολη σεζόν για μένα, δεν έχω βρει ακόμη τον εαυτό μου»

Κώστας Παπανικολάου

Παπανικολάου: «Δύσκολη σεζόν για μένα, δεν έχω βρει ακόμη τον εαυτό μου»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:35 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 08.01.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, αλλά και συνολικά τη σεζόν που διανύει ο ίδιος.

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν μυθικός απέναντι στην ΑΕΚ, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του!

Μετά τους 20 πόντους και τα 14 ριμπάουντ του, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την αναμέτρηση, ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί, μιλώντας για την δύσκολη σεζόν που διανύει, λόγω των πολλών σερί αγώνων που έχει δώσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν το πρώτο ματς της χρονιάς για το πρωτάθλημα μετά από back to back αγώνες στην Ευρωλίγκα, με πολύ κόπωση, ήταν δυνατά ματς. Τα επίπεδα ενέργειας ήταν χαμηλά, επομένως έπρεπε να δείξουμε υψηλή συγκέντρωση και προσήλωση, γιατί η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και καλά δουλεμένη, δεν ήταν εύκολη η προσπάθειά μας σήμερα.

Είμαστε μία ομάδα που παίρνει ψυχολογία και ενέργεια από την άμυνα, όταν η άμυνά μας είναι εκεί και είναι αυτή που πρέπει, παίρνουμε ψυχολογία και στην επίθεση. Σίγουρα είχαμε κενά διαστήματα, επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να βρει σκορ. Αλλά όσο το περιορίζαμε, πήραμε την διαφορά και νιώσαμε πιο καλά κι εμείς στο γήπεδο.

Είναι μία δύσκολη σεζόν για μένα σωματικά, είναι μεγάλη η κόπωση από τα σερί ματς από το καλοκαίρι, δεν έχω βρει ακόμα τον εαυτό μου ακόμα και δεν είμαι εκεί που θέλω εγώ να είμαι, δεν είμαι ακόμα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσπαθώ να βγάλω το καλύτερο για να βοηθώ όσο καλύτερα μπορώ την ομάδα μου, σήμερα βγήκαν και κάποιες φάσεις, μπήκαν κάποια καλάθια, αυτό μόνο θετικό είναι. Ο Κάνααν μας βοήθησε στα προηγούμενα ματς, μας βοηθάει από την αρχή της σεζόν, είναι τρομερός, καλύψαμε όλοι το κενό του, προχωράμε.

Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία, να έχουμε όμορφες στιγμές, να σταματήσουμε να βλέπουμε στιγμές που κανείς αθλητής δεν θέλει να βλέπει, είτε με φιλάθλους είτε με όλα αυτά που έχουμε δει, όπως με τον αστυνομικό στα επεισόδια του Ρέντη. Πιστέψτε με, δεν θέλει κανείς να τα βλέπει αυτά στον χώρο του αθλητισμού. Πρέπει να τα τονίζουμε αυτά, να παίρνουμε τη σωστή θέση, αυτό που πρεσβεύει ο αθλητισμός είναι υγεία, διασκέδαση, ψυχαγωγία, μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω».

Μιλουτίνοφ: «Τιμή που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, φυσικά θέλω την Euroleague» (vid)
EUROLEAGUE

14:04 - 08.01.2024

Μιλουτίνοφ: «Τιμή που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, φυσικά θέλω την Euroleague» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στην Ελλάδα για την δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό και δήλωσε χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, ενώ έθεσε τον πήχη ψηλά, επισημαίνοντας πως στόχος του είναι η κατάκτηση της Euroleague.