Παπανικολάου: «Ελπίζω να έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας»

Παπανικολάου: «Ελπίζω να έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας»

15:22 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 01.01.2024

Πρόσκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το ΣΕΦ στο ματς με την Αρμάνι απηύθυνε ο Κώστας Παπανικολάου.

Ένα γεμάτο ΣΕΦ περιμένει ο Κώστας Παπανικολάου στο ματς του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στις 2 Ιανουαρίου για τη 18η αγωνιστική της Euroleague. Ο αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδας σημείωσε εν όψει του αγώνα με την ιταλική ομάδα ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη και στο πνευματικό κομμάτι.

Ο Κώστας Παπανικολάου είπε ότι η Αρμάνι είναι μία συμπαγής ομάδας και πολύ δυνατή. Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε τη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα.

«Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους. Αύριο έχουμε το ματς με την Αρμάνι. Θα είναι δύσκολο. Είναι και το πρώτο της χρονιάς. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στη νέα χρονιά, να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στον δεύτερο γύρο. Παίζουμε με μια συμπαγή ομάδα, πάρα πολύ δυνατή, πολύ physical. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και στο κομμάτι της δύναμης, αλλά και στο πνευματικό κομμάτι. Θα είναι ένας αγώνας σαράντα λεπτών και πρέπει να δώσουμε όλη μας την ενέργεια, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη», τόνισε σχετικά ο Κώστας Παπανικολάου. 

Ο έμπειρος φόργουορντ δεν παρέλειψε να απευθύνει ανοικτή… πρόσκληση στους φίλους του Ολυμπιακού: «Ελπίζουμε να έχουμε τον κόσμο μας στο πλάι μας. Καταλαβαίνω πως είναι γιορτινές μέρες, όμως, πραγματικά χρειαζόμαστε πάρα πολύ τη βοήθεια των φιλάθλων μας και ελπίζω να έχουμε ένα γεμάτο ΣΕΦ, προκειμένου όλοι μαζί να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».