Μπαρτζώκας για Ουόκαπ: «Δεν προπονήθηκε σήμερα - Λογικά θα παίξει με Αρμάνι»
i

© Intime

Μπαρτζώκας για Ουόκαπ: «Δεν προπονήθηκε σήμερα - Λογικά θα παίξει με Αρμάνι»

Sportal newsroom 14:34 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 01.01.2024

Με τον Τόμας Ουόκαπ θα παραταχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, απέναντι στην Αρμάνι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» του 2024 στη Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στις 2 Ιανουαρίου την Αρμάνι στο ΣΕΦ.

Ο Έλληνας προπονητής στη media day των νταμπλούχων Ελλάδας σημείωσε τους κινδύνους που έχει το ματς. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τοποθετήθηκε και για την κατάσταση του Τόμας Ουόκαπ, που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Άρη για τη Stoiximan Basket League.

«Καλή χρονιά με υγεία. Το πρόγραμμά μας ξεκινάει με το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου με την Αρμάνι που είναι σε καλό μομέντουμ ανεξάρτητα από την ήττα στην Ιταλία και τις απουσίες. Κερδίζει με μεγάλες διαφορές στην έδρα της, όπως τη Βιλερμπάν ή εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα ή χάνοντας στην τελευταία κατοχή από την Παρτίζαν.

Ομάδα με μεγάλη εμπειρία και ένταση στην άμυνα. Έχει έναν φοβερό προπονητή και οποιοδήποτε είδος υποτίμησης θα είναι καταστροφή. Είναι ένα ματς που θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα μπροστά στο κοινό μας και να είμαστε έτοιμοι για τα σημαντικά που απαιτούνται τα οποία είναι απλά πάντοτε. Με πόση ένταση παίζεις, πόσο πιστός είσαι στο πλάνο, τις διεκδικούμενες μπάλες, να μη δώσεις κατοχές στα χέρια τους, κάτι που είναι απαραίτητο απέναντι σε ομάδες που ξέρουν να διαβάζουν καλά τις καταστάσεις», σημείωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Έκανε θεραπεία και όχι προπόνηση αλλά το διάστρεμμα δε δείχνει βαρύ και νομίζω ότι λογικά θα παίξει. Αύριο το πρωί θα ξέρω περισσότερα. Αν δεν παίξει θα είναι γιατί είναι αδύνατο», απάντησε ο Έλληνας προπονητής σε ερώτηση για την κατάσταση του Τόμας Ουόκαπ.