Χτύπησε και έφυγε για τα αποδυτήρια ο Ουόκαπ - Διάστρεμμα η πρώτη εκτίμηση

Τόμας Ουόκαπ

i

©Intime

Χτύπησε και έφυγε για τα αποδυτήρια ο Ουόκαπ - Διάστρεμμα η πρώτη εκτίμηση

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:29 - 31.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 31.12.2023

Ανησυχία στον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Τόμας Ουόκαπ. Εγκατέλειψε στο έκτο λεπτό ο Αμερικανός και πήγε στα αποδυτήρια, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για διάστρεμμα.

Στο ξεκίνημα του αγώνα κόντρα στον Άρη, για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και συγκεκριμένα στο έκτο λεπτό, ο Τόμας Ουόκαπ χτύπησε και για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά και για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του, πήγε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ. 

Μετά από μία σύγκρουση που είχε με παίκτη του Άρη, γύρισε το πόδι του και έδειξε να πονάει αρκετά. Εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν οι ανησυχίες στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων». Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, τον έκανε αμέσως αλλαγή, οι γιατροί έπεσαν πάνω του και το μόνο που περιμένουν πλέον στον Ολυμπιακό είναι μία καλή είδηση για την εξέλιξη του τραυματισμού του. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται με το ξεκίνημα του νέου Έτους. 

Πάντως. το γεγονός ότι ακολουθεί απαιτητική διαβολοβδομάδα στη EuroLeague με δύο πολύ δυνατά ματς (κόντρα σε Μιλάνο και Μονακό) δημιουργεί προβληματισμό στις τάξεις των Ερυθρόλευκων, που πάνω στον Τόμας Ουόκαπ στηρίζουν πολλά.