Δεν το κουνάει ο αρχηγός: Παπανικολάου και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί για άλλα 3 χρόνια!

Δεν το κουνάει ο αρχηγός: Παπανικολάου και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί για άλλα 3 χρόνια!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:58 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 06.07.2023

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν το κουνάει από τον Ολυμπιακό, με τον αρχηγό της ομάδας του Πειραιά να παραμένει στο... πόστο του, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους για άλλα 3 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην κράτησε τον Κώστα Σλούκα, όμως έκανε την ρελάνς και ο αρχηγός του, ο Κώστας Παπανικολάου, θα μείνει στον Πειραιά για άλλα τρια χρόνια! 

Μπορεί στο ραντεβού του ατζέντη του με τον κύριο Σκινδήλια να μην είχαμε συμφωνία, παρόλα αυτά, λίγο μετά, ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Παπανικολάου έδωσαν τα χέρια, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν μαζί μέχρι το 2026!

Κώστας Παπανικολάου © Intime

Με αυτά τα τρία χρόνια ο Κώστας Παπανικολάου θα φτάσει τα 15 συνολικά με τον Ολυμπιακό, στον οποίο υπέγραψε το μακρινό 2009 για πρώτη φορά, αποχώρησε το 2013 και επέστρεψε ξανά τον Ιανουάριο του 2016, με τον ίδιο να μην φεύγει ποτέ έκτοτε από αυτό. 

Πάντως η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε προλάβει να μας βάλει στο κλίμα... ανανέωσης λίγο μετά το «αντίο» στον Κώστα Σλούκα!

Συγκεκριμένα, μόλις 57 λεπτά μετά το ποστάρισμά της για τον πρώην - πλέον - παίκτη του, ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει ένα απόσμασμα από το τραγούδι του Στέλιου Ρόκου «Έμεινα εδώ», με τον κόσμο να ενθουσιάζεται φυσικά, όπως φάνηκε και από τα σχόλια που έγιναν στο εν λόγο «τιτίβισμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Παπανικολάου έως το 2026. Με το νέο του τριετές συμβόλαιο, ο «Παπ» θα συμπληρώσει 15 σεζόν με τον έφηβο στο στήθος.

21:01 - 16.01.2023

Ουόκαπ και Παπανικολάου συνεργάζονται με κλειστά μάτια

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εύκολο βράδυ απέναντι στον Απόλωνα Πάτρας, με τους Ουόκαπ και Παπανικολάου να προσφέρουν μαγικές στιγμές και να αποδεικνύουν ότι βρίσκονται μέσα στο παρκέ με κλειστά τα μάτια.