Παπαθεοδώρου: «Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον Πανιώνιο»

Ηλίας Παπαθεοδώρου

i

©Intime

Παπαθεοδώρου: «Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τον Πανιώνιο»

Χρήστος Τσάλτας 23:19 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:23 - 16.02.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα, Ηλία Παπαθεοδώρου, μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Πανιωνίου στον μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ.

Ο Προμηθέας επιβλήθηκε άνετα του Πανιωνίου στον τέταρτο προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ και ο κόουτς των Πατρινών, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα επισήμανε ότι η ομάδα του αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον αγώνα.

Ο ίδιος επισήμανε ότι οι παίκτες του πρέπει να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Προσεγγίσαμε με σοβαρότητα το παιχνίδι, δείξαμε σεβασμό απέναντι στον Πανιώνιο και πήραμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, όσο μπορούμε και να προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό», είπε ο προπονητής του Προμηθέα.

Μπαζίνας: «Ο Πανιώνιος έχει ποιοτικούς παίκτες»

Από την πλευρά του, ο παίκτης της ομάδας, Νάσος Μπαζίνας, είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό γνωρίζοντας πως ο Πανιώνιος παρότι παίζει στην Elite League έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Τώρα θα προετοιμαστούμε για έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τον Ολυμπιακό».