Παπαθεοδώρου: «Μας σεβάστηκε πάρα πολύ ο Ολυμπιακός»

Ηλίας Παπαθεοδώρου

i

©Intime

Παπαθεοδώρου: «Μας σεβάστηκε πάρα πολύ ο Ολυμπιακός»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:54 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 04.02.2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την ήττα του Προμηθέα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την ήττα του Προμηθέα από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι σεβάστηκαν τους Πατρινούς.

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου στην ΕΡΤ:

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια ως το 25ο λεπτό. Μας σεβάστηκε πάρα πολύ ο Ολυμπιακός, έπαιξε σοβαρά και σε πολύ υψηλό επίπεδο, μας πίεσε πολύ στην άμυνα, και αυτό δείχνει τη δυναμική της ομάδας μας. Δεν ήταν εύκολο, όμως κρατάμε την καλή μας απόδοση. Τώρα θα ξεκουραστούμε και βλέπουμε το επόμενος ματ στο Basketball Champions League (σ.σ. Χάποελ Χολόν στις 6/2).

Έχουμε υψηλούς στόχους, κάθε ματς είναι σημαντικό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό και πιστεύω θα τα καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περίπατος με +24 στην Πάτρα για τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:04 - 04.02.2024

Περίπατος με +24 στην Πάτρα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Προμηθέα και πήρε τη νίκη με 81-57, ανεβαίνοντας στο 15-2. Σε όλο το ματς οι Ερυθρόλευκοι είχαν το προβάδισμα, με τους Πατρινούς να απειλούν μόνο στην τρίτη περίοδο, όταν και μείωσαν στους 3. Ράιτ, Πίτερς, Πετρούσεφ και Κάνααν οι διψήφιοι του Ολυμπιακού.

🔴Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Κυριακής