Παρατήρηση των διαιτητών στους οπαδούς του Ολυμπιακού για υβριστικό σύνθημα κατά του Γιαννακόπουλου

Προμηθέας - Ολυμπιακός

i

©Intime

Παρατήρηση των διαιτητών στους οπαδούς του Ολυμπιακού για υβριστικό σύνθημα κατά του Γιαννακόπουλου

Νίκος Καλαμπάκας 19:12 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 05.02.2024

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα στην αναμέτρηση του «Δημήτρης Τόφαλος» ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και τον Ολυμπιακό αφού οι διαιτητές έκαναν παρατήρηση επειδή ακούστηκε υβριστικό σύνθημα κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα και την έδρα του Προμηθέα σε ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι φόρτσαραν στην 3η περίοδο και ουσιαστικά εκεί το «καθάρισαν».

Περίπατος με +24 στην Πάτρα για τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:04 - 04.02.2024

Περίπατος με +24 στην Πάτρα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Προμηθέα και πήρε τη νίκη με 81-57, ανεβαίνοντας στο 15-2. Σε όλο το ματς οι Ερυθρόλευκοι είχαν το προβάδισμα, με τους Πατρινούς να απειλούν μόνο στην τρίτη περίοδο, όταν και μείωσαν στους 3. Ράιτ, Πίτερς, Πετρούσεφ και Κάνααν οι διψήφιοι του Ολυμπιακού.

Ο Προμηθέας μάλιστα σε αυτόν τον αγώνα ανακοίνωσε το πρώτο sold out στην ιστορία της ομάδας, αφού το «Δημήτρης Τόφαλος» ήταν γεμάτο από τους οπαδούς που εξάντλησαν τα εισιτήρια.

Πάντως δεν έλειψαν και τα... ευτράπελα! Συγκεκριμένα οι διαιτητές αναγκάστηκαν να κάνουν παρατήρηση στους φίλους των ερυθρόλευκων που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, επειδή λίγο πριν την έναρξη της 4ης περιόδου, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού AKTOR. Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο αγώνας πάντως συνεχίστηκε κανονικά και οι συστάσεις έπιασαν τόπο, αφού λίγα λεπτά μετά την παρατήρηση σταμάτησαν τα υβριστικά συνθήματα!

🔴Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Κυριακής