Στην Πάτρα ο Ολυμπιακός για μια κόντρα με τον Προμηθέα - Το πρόγραμμα της ημέρας και η κατάταξη

Στην Πάτρα ο Ολυμπιακός για μια κόντρα με τον Προμηθέα - Το πρόγραμμα της ημέρας και η κατάταξη

Γιώργος Γαβριλάκης 10:32 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 04.02.2024

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Προμηθέα για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ο Μόουζες Ράιτ, που αντικατέστησε στο ρόστερ του εγχώριου πρωταθλήματος τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ θα κάνει το ντεμπούτο του στην λίγκα. Το Περιστέρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρδίτσα, ενώ την Δευτέρα (5/2) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Άρη.

Μετά την διπλή επιτυχία στην πρόσφατη... διαβολική εβδομάδα της EuroLeague που περιελάμβανε νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν και στο ΣΕΦ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση για την Stoiximan Basket League και στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής συναντά στην Πάτρα τον Προμηθέα (4/2, 17:15, ΕΡΤ3). 

Δηλαδή, την ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης και έχει εντυπωσιάσει στο σύνολο της σεζόν της, κυρίως με το επιθετικό της ταλέντο. 

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας για ένα ακόμα παιχνίδι (αλλά και για τα επόμενα) δεν υπολογίζει τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός παραμένει και ο Μουσταφά Φαλ. Μάλιστα, ο Σέρβος έχει βγει από το ρόστερ που έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εγχώριο πρωτάθλημα, μιας και θα απουσιάσει ολόκληρο τον Φεβρουάριο και στη θέση του έχει ενταχθεί ο νεοαποκτηθέντας Μόουζες Ράιτ

Στο επίκεντρο της αναμέτρησης με την ομάδα της Αχαϊας θα βρεθεί ο Γιώργος Τανούλης, που εσχάτως παίρνει χρόνο συμμετοχής εντός των συνόρων και έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Το απόγευμα της Κυριακής (4/2), ο νεαρός σέντερ θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα που τον ανέδειξε στο στερέωμα και το καλοκαίρι που μας πέρασε έκανε το... άλμα στον Ολυμπιακό

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, το Περιστέρι που θέλει να φιξάρει την παρουσία του στο Νο 3 της κατάταξης (θέση που κατέκτησε και στην κανονική διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου) και θα βρεθεί στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα (4/2, 20:15, ΕΡΤ3). 

Η 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα (5/2) με την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Το πρόγραμμα της Κυριακής (4/2)

17:15 / Προμηθέας - Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)
20:15 / Καρδίτσα - Περιστέρι (ΕΡΤ3)

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (5/2)

17:15 / Παναθηναϊκός - Άρης (ΕΡΤ3)

Ξέσπασμα Ζούρου στην κάμερα της ΕΡΤ: «Για να μην μακρηγορούμε: Απλά απαράδεκτοι και τραγικοί» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:16 - 03.02.2024

Ξέσπασμα Ζούρου στην κάμερα της ΕΡΤ: «Για να μην μακρηγορούμε: Απλά απαράδεκτοι και τραγικοί» (vid)

Ο Ηλίας Ζούρος ήταν λακωνικός με το πέρας του αγώνα στη Ρόδο και τόνισε πως η εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό δεν ήταν αντάξια της ιστορίας αλλά και του κόσμου της ομάδας.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (3/2)

Κολοσσός - ΑΕΚ: 103-80
ΠΑΟΚ - Απόλλων Πατρών: 85-70