MVP του Ιανουαρίου στο BCL ο ασταμάτητος Χέιλ

Χάντερ Χέιλ

MVP του Ιανουαρίου στο BCL ο ασταμάτητος Χέιλ

Χρήστος Τσάλτας 17:27 - 02.02.2024

Ο Ιανουάριος ήταν άκρως παραγωγικός μήνας για τον Προμηθέα και τον Χάντερ Χέιλ, με τον Αμερικανό γκαρντ να αναδεικνύεται MVP του Ιανουαρίου.

Ο Προμηθέας κατάφερε να πάρει την πρόκριση στη φάση των 16 του BCL, εδραιώνοντας την παρουσία του ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, σε μια σεζόν υψηλών απαιτήσεων και μεγάλων προκλήσεων.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει ως σημείο αναφοράς στην επίθεση τον Χάντερ Χέιλ. Ο Αμερικανός γκαρντ διανύει εξαιρετική σεζόν, στην οποία έχει φανερώσει την ικανότητά του στην επίθεση, αλλά και την εξαιρετική επαφή του με το αντίπαλο καλάθι. Αυτά τα στοιχεία άλλωστε τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει.

Στα παιχνίδια κόντρα στην Λε Μαν ήταν απολαυστικός, ενώ και στη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, στην πρεμιέρα της φάσης των 16 ήταν καθοριστικός οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς. Για το λόγο αυτό, μετά την παρουσία του στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης, ο Χέιλ αναδείχθηκε MVP του μήνα Ιανουαρίου.

Κατά τον μήνα Ιανουάριο ο Αμερικανός σκόρερ μέτρησε 22,8 πόντους, 3 ασίστ, αλλά και 62% στα σουτ εντό πεδιάς, δείχνοντας πόσο αξιόπιστος είναι σε κάθε πλευρά του παρκέ. Με την εξέλιξη αυτή μάλιστα έγινε ο δεύτερος παίκτης ελληνικής ομάδας που αναδείχθηκε MVP του μήνα, μετά τον Τζάστιν Τίλμαν, που κέρδισε το βραβείο αυτό τον Νοέμβριο.

Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής