Στους κορυφαίους του BCL για τον Ιανουάριο ο Χέιλ

Χάντερ Χέιλ

Στους κορυφαίους του BCL για τον Ιανουάριο ο Χέιλ

Νίκος Καλαμπάκας 19:15 - 01.02.2024

Διάκριση για τον Αμερικάνο του Προμηθέα, Χάντερ Χέιλ ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα του BCL τον Ιανουάριο.

Ο Χάντερ Χέιλ συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση του Προμηθέα στην επόμενη φάση του BCL και επιβραβεύθηκε βλέποντας το όνομά του να φιγουράρει ανάμεσα στους κορυφαίους του Ιανουαρίου.

Ο γκαρντ των Πατρινών είναι φέτος ένα από τα σημεία αναφοράς του Προμηθέα και κατάφερε να συμπεριληφθεί στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης για το μήνα που πέρασε.

Ο Χέιλ ήταν από τους πρωταγωνιστές των Αχαιών στην πορεία τους προς του «16» της διοργάνωσης και το BCL τον έχει στην κουρφαία της πεντάδα, μαζί με τους Χουέρτας της Τενερίφης, τον Ράνταλ της Σολέ, τον Τζάστιν Σμιθ της Χάποελ Χολόν τον Όστιν Ουίλις της Τόφας.

Ο Προμηθέας τον Ιανουάριο έδωσε τέσσερις αγώνες στο BCL και είχε τρεις νίκες και μια ήττα. Πήρε δύο φορές τη Λε Μαν και μαζί την πρόκριση στους «16», νίκησε την ΑΕΚ με 80-79 στον ελληνικό... μεφύλιο, ενώ ηττήτθηκε από τη Μούρθια στην Ισπανία.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }