Ο Ντόρσεϊ ανέβασε τη θερμοκρασία: Είπε... καλημέρα στον Ολυμπιακό και στο Twitter επικρατεί πανικός

Ο Ντόρσεϊ ανέβασε τη θερμοκρασία: Είπε... καλημέρα στον Ολυμπιακό και στο Twitter επικρατεί πανικός

Γιώργος Γαβριλάκης 13:02 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 03.02.2024

Ένα σχόλιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο προφίλ του Ολυμπιακού στα social media έθεσε αναστάτωση. Ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δέχθηκε... επίθεση από τους Τούρκους φιλάθλους και μηνύματα αγάπης από τους Έλληνες.

Την επομένη της ήττας της ομάδας του στο Μονακό και σχεδόν δύο μέρες μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Μόναχο, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν ασχολήθηκε με τα κοινωνικά του δίκτυα για μία ανάρτηση σχετιζόμενη με την Φενέρμπαχτσε

Απλώς θέλησε να... συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, την ομάδα με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-22. Έτσι, στην «καλημέρα» του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο επίσημο προφίλ των «ερυθρολεύκων», απάντησε με την δική του «καλημέρα» και πολλά χαμογελαστά -μέχρι δακρύων- emoji. 

Προφανώς, ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ, ο οποίος έχει πολλές και καλές σχέσεις με παίκτες του Ολυμπιακού, γέλασε με την ψυχή του από τις εκφράσεις του πρώην συμπαίκτη του, που πρωταγωνιστεί στο σχετικό βίντεο. Μόνο που αυτό του το σχόλιο ήταν αρκετό για να αναστατώσει το διαδίκτυο. 

Οι Τούρκοι φίλαθλοι (της Φενέρμπαχτσε) τον έβαλαν στο... στόχαστρο, καθώς η ομάδα τους έχασε και αυτός ασχολήθηκε με τα καλαμπούρια του Ολυμπιακού, ενώ οι Έλληνες χρήστες, υποστηρικτές της ομάδας του Πειραιά, έστειλαν δεκάδες σχόλια του στυλ «Τάιλερ έλα στο Λιμάνι». Συνολικά μέσα σε χρόνο ρεκόρ η ανάρτηση των «ερυθρολεύκων» γέμισε με εκατοντάδες νέα σχόλια και διάφορες απόψεις. 

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι επιδόσεις του Ντόρσεϊ έχουν μεγάλη απόκλιση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πότε πρωταγωνιστεί και πότε περνάει απαρατήρητος. Μετά από ένα εξαιρετικό διάστημα μεταξύ 19ης και 21ης αγωνιστικής ο 28χρονος σουτέρ έχει βάλει 6 πόντους συνολικά στα τελευταία τρία ματς του συλλόγου από την Κωνσταντινούπολη. 

H EuroLeague μέσα σε ένα χρόνο απέκτησε 240.000 νέους followers - Έφθασε το... εκατομμύριο!
EUROLEAGUE

11:52 - 03.02.2024

H EuroLeague μέσα σε ένα χρόνο απέκτησε 240.000 νέους followers - Έφθασε το... εκατομμύριο!

Στο προφίλ της EuroLeague στο Instagram, στις 2 Φεβρουαρίου του 2023, υπήρχαν 760.000 ακόλουθοι και την ίδια ημερομηνία του 2024, τη μέρα που συμπληρωνόταν η 25η αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν, η παρέα μεγάλωσε κατά 240 χιλιάδες και έφθασε τους 1.000.000 followers.

Μάλιστα, στο Μονακό την ώρα που ο Μάικ Τζέιμς σκόραρε ασταμάτητα απέναντι στην ομάδα του, αυτός αγωνίστηκε σχεδόν 8 λεπτά (7'59'' για την ακρίβεια) και έκανε δύο σουτ. Αστόχησε στο μοναδικό τρίποντο που επιχείρησε και έβαλε ένα δίποντο. Συνολικά οι μέσοι όροι του είναι στους 9,5 πόντους με 42% στα τρίποντα, 1,7 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ. 

🔴 Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός 80-68: Γεύτηκε το δικό του «δηλητήριο» στο Κάουνας-Sportal Euroleague Show

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!