Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στον Παππά και η... απάντηση του 33χρονου

Νίκος Παππάς

i

Νίκος Παππάς/ ©Intime

Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στον Παππά και η... απάντηση του 33χρονου

Sportal newsroom 18:18 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 21.07.2023

Ο Παναθηναϊκός είπε με έναν ξεχωριστό τρόπο το δικό του «αντίο» στον Νίκο Παππά, ο οποίος αποσύρεται από τα παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός είπε το δικό του «αντίο» σε έναν παίκτη ο οποίος έχει συνδέσει όσο λίγοι το όνομά του με τον σύλλογο, τον Νίκο Παππά.

Ο Νίκος Παππάς αποσύρεται από τα παρκέ σε ηλικία 33 ετών, όπως έγινε γνωστό μετά τον 4ο τελικό της Basket League, με τον διεθνή γκαρντ να ετοιμάζεται να ριχτεί σε ένα διαφορετικό γήπεδο, αυτό της πολιτικής.

Αναλυτικά το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τον Νίκο Παππά:

«8 χρόνια, 5 Πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και πολλές μοναδικές στιγμές με την πράσινη φανέλα. Νίκο Παππά, σε ευχαριστούμε για όλα! Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!».

Ο 33χρονος γκαρντ έπαιξε στην αγαπημένη του ομάδα από το 2013 έως το 2020 και επέστρεψε την περασμένη σεζόν για να κλείσει αυτόν τον κύκλο, αλλά και την καριέρα του, στο ΟΑΚΑ.

«Αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά και της ομάδας για την φετινή σεζόν. Προσωπικά, ακόμη και ένα δευτερόλεπτο αν αγωνιστώ θα το ζήσω έντονα και θα το απολαύσω» είχε αναφέρει στο δικό του αντίο ο Παππάς λίγο πριν τον τέταρτο τελικό της Basket League πριν ένα μήνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πάντως, μετά το μήνυμα του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Παππάς... χτύπησε διαδικτυακά, «διορθώνοντας» τους πράσινους.

«Δεν είναι 8 χρόνια, είναι 33 χρόνια», ανέφερε σε insta story του ο Νίκος Παππάς.

Το ποστάρισμα του Νίκου Παππά:

22:13 - 15.06.2023

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός : Η φοβερή πάσα του Παππά εκτός ισορροπίας

Ο Νίκος Παππάς έκανε μία εξαιρετική πάσα ενώ βρισκόταν εκτός ισορροπίας, στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.