Πάρις Λι: «Πρέπει να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»
i

Πάρις Λι / © Intime

Πάρις Λι: «Πρέπει να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή»

Sportal newsroom 00:14 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 02.02.2023

Ο Πάρις Λι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού, τελείωσε το ματς με 17 πόντους, αλλά αυτό δεν απέτρεψε την ήττα από τη Ρεαλ. Το ζητούμενο για τον Αμερικανό «είναι βρούμε περισσότερο πάθος και μεγαλύτερη δύναμη».

O Πάρις Λι ένιωσε σαν να ζούμε τη μέρα της μαρμότας στο ξεκίνημα. «Μπήκαμε νωθρά, όπως με τη Ζαλγκίρις, αλλά και όπως έχει συμβεί πάρα πολλές φορές», είπε ο Αμερικανός γκαρντ. «Είχαμε πει ότι πρέπει να μπαίνουμε δυνατά από τα πρώτα λεπτά, αλλά δεν το κάναμε», πρόσθεσε για να εξηγήσει πως η δικιά του μενταλιτέ είναι η εξής: «Σκέφτομαι πάντα πως μπορώ να κερδίσω απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία»

Ο Πάρις Λι, ο οποίος με 17 πόντους, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα, δεν μπόρεσε να ανατρέψει καταστάσεις και δεδομένα, αλλά έκανε σκληρή προσπάθεια στάθηκε στο σημαντικότερο όλων: «Πρέπει να βάζουμε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι μας. Περισσότερη δύναμη. Πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά». 

Πάντως, όταν ο Παναθηναϊκός στην τρίτη περίοδο αντεπιτέθηκε ο Λι θεωρεί πως θα μπορούσαν να αποκτήσουν δικαιώματα, αν έμπαιναν κάποια σουτ. «Επειδή όμως, δεν μπήκαν», όπως τόνισε «δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι παραπάνω στο φινάλε»