Ράντονιτς: «Δεν ξεκινήσαμε καλά και το πληρώσαμε»
i

© Intime

Ράντονιτς: «Δεν ξεκινήσαμε καλά και το πληρώσαμε»

Sportal newsroom 00:14 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 00:15 - 02.02.2023

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά την ήττα από την Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, σε έναν αγώνα που σύμφωνα με τον προπονητή του, Ντέγιαν Ράντονιτς, δεν ξεκίνησε καλά και είχε να καλύψει δρόμο...

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κάνουν ένα σπουδαίο διπλό και είδαν την Ρεάλ να φεύγει νικήτρια με σκορ 83-68.

Ο κόουτς Ράντονιτς απέδωσε την ήττα στο κακό ξεκίνημα και στα πολλά λάθη του πρώτου ημιχρόνου, τονίζοντας ότι για να έχει μια ομάδα τύχη απέναντι στη Ρεάλ, θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε όλο τον αγώνα:

«Το ξεκίνημα στο παιχνίδι ήταν κακό για εμάς. Κάναμε πολλά λάθη και στην άμυνα και στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο και η Ρεάλ πήρε μεγάλη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά για να είσαι ανταγωνιστικός κοντά στη Ρεάλ πρέπει να είσαι καλός και στα 40 λεπτά του ματς», είπε ο Μαυροβούνιος.

Ματεό: Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος

Από την πλευρά του, ο κόουτς της Ρεάλ, Τσους Ματέο, στάθηκε κι αυτός στο πρώτο καλό ημίχρονο της Ρεάλ: 
«Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι και να ήμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Παναθηναϊκός όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος και άλλαξε και κάποια πράγματα στην άμυνα, ειδικά στην τρίτη περίοδο, αλλά γενικά είχαμε καλό παιχνίδι. Γενικά μπορώ να πω ότι παίξαμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά στο παιχνίδι με τη Βίρτους και ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο με τη Ζαλγκίρις».