Οι δύο κρούσεις που έχει ο Λι για να συνεχίσει μακριά από τον Παναθηναϊκό

Πάρις Λι

i

© Intime

Οι δύο κρούσεις που έχει ο Λι για να συνεχίσει μακριά από τον Παναθηναϊκό

Νίκος Καλαμπάκας 19:04 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:07 - 23.06.2023

Ο Πάρις Λι φέρεται να έχει δεχτεί προτάσεις από τον Ερυθρό Αστέρα και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδος.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων σε όλη την Ευρώπη έχει ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον κάποιο από αυυτό στρέφεται και σε παίκτες που αγωνίζονται στη χώρα μας. Ένας από αυτούς είναι και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Πάρις Λι.

Ο Αμερικάνος φέτος ήταν από τους παίκτες που είχαν καλή εικόνα, σε μια κακή χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Ο Λι ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τα πράσινα και όπως είναι λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις, ο παίκτης τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, ο γκαρντ από τις ΗΠΑ έχει γίνει ήδη αποδέκτης του ενδιαφέροντος τόσο του Ερυθρού Αστέρα, όσο και της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η ομάδα της Σερβίας ψάχνεται στις θέσεις των γκαρντ, αφού είναι γνωστό ότι ο Φακούντο Καμπάτσο την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Ρεάλ, ενώ ο Λούκα Βιλντόζα κατηφορίζει προς την Ελλάδα και το ΟΑΚΑ, γττια χάρη του Παναθηναϊκού.

Έτσι οι Σέρβοι φέρονται να έχουν κάνει πρόταση στον παίκτη του τριφυλλιού, προκειμένου να κάνουν μια ποιοτική προσθήκη.

Όσο για τη Χάποελ; Δύσκολα θα έχει θετική απάντηση, αφού επιθυμία του Λι είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Euroleague, οπότε αν κάποιος από τους δύο έχει ελπίδες, αυτός είναι ο Αστέρας.