Ο Κέβιν Πάντερ αποκάλυψε το μέλλον του... πίνοντας μπύρα! (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ αποκάλυψε το μέλλον του... πίνοντας μπύρα! (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 11:33 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 23.06.2023

Ο Κέβιν Πάντερ θα πάρει την απόφαση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του τις επόμενες ημέρες, κάτι που αποκάλυψε... πίνοντας μια παγωμένη μπύρα!

Ο Κέβιν Πάντερ έβαλε 32(!) στον πέμπτο τελικό της ABA Liga ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα, με τον Αμερικανό να το γιορτάζει στα αποδυτήρια μαζί με τους συμπαίκτες του. 

Οι παίκτες της Παρτίζαν τα... έτσουξαν μετά το τέλος του αγώνα και άνοιξαν μπύρες, με τον Κέβιν Πάντερ να την κρατάει στο χέρι και να την πίνει ακόμα και την ώρα των δηλώσεών του!

Πάντως η μπύρα δεν του θόλωσε την κρίση, με τον Κέβιν Πάντερ να αναφέρεται στον τίτλο που κατέκτησε με την Παρτίζαν, αλλά και στο μέλλον του, για το οποίο αναμένεται σύντομα να πάρει απόφαση. 

«Για να είμαι ειλικρινής, σημαίνει πολλά για εμένα και την δουλειά που έχω κάνει, όπως σημαίνει πολλά και για εκείνους που με στηρίζουν. Το σέβομαι αυτό. Πολλοί άνθρωποι το περίμεναν 10 χρόνια και το ήθελαν περισσότερο και από εμένα. Είναι όμορφο που μπορούμε να δώσουμε αυτό στους φιλάθλους της Παρτίζαν που στηρίζουν την ομάδα 40-50 χρόνια. Το σκεφτόμουν αυτό μπαίνοντας στο παιχνίδι. Φυσικά σκεφτόμουν και εμάς, όμως υπάρχουν άνθρωποι από πίσω μας και πίσω από τους προπονητές μας. Πάντα το σκέφτομαι αυτό. Είναι μεγαλύτερο από εμάς», ανέφερε αρχικά, μιλώντας για τον τίτλο, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά μετά από 10(!) χρόνια!

Στη συνέχεια, ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο μέλλον του, με τον Κέβιν Πάντερ να αναφέρει πως θα πάρει την απόφασή του άμεσα.

«Θα ξέρω σε κανα δύο μέρες. Φυσικά δεν θα μείνει κρυφό. Θα πάρω την απόφασή μου σε μια με δύο μέρες».

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του
EUROLEAGUE

23:42 - 22.06.2023

Ντύνει στα πράσινα τον Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός και φουλάρει για τον Πάντερ και την παρέα του

Η Παρτιζάν ολοκλήρωσε πανηγυρικά τη σεζόν με την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας και ο Παναθηναϊκός, έχοντας κάνει την προεργασία του, «τρέχει» για να κάνει δικό του τον τρομερό Κέβιν Πάντερ, αλλά και τους Ντάντε Έξουμ και Ματίας Λεσόρ, έχοντας ήδη κλείσει και τον Λούκα Βιλντόζα.

Το βίντεο του Sportal με τις δηλώσεις του Κέβιν Πάντερ και την... μπύρα του: