Αταμάν: «Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα... ανησυχεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό - Θα πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες»
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Αταμάν: «Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα... ανησυχεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό - Θα πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες»

Sportal newsroom 20:46 - 22.06.2023

Ο Εργκίν Αταμάν σημείωσε σε συνέντευξή του ότι η παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα φέρει ανησυχία στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ανήσυχος θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την έλευση του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Τούρκο προπονητή. Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού παραχώρησε συνέντευξη στο «BeInsports» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα φέρει ανησυχία στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά.

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν… άγχος που ήρθα, αλλά έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Επίσης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα… ανησυχεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό», σημείωσε σχετικά ο Εργκίν Αταμάν.

Στη συνέχεια, ο Τούρκος προπονητής αποκάλυψε ότι μέσα στους στόχους του Παναθηναϊκού ήταν ο Ροντρίγκ Μπομπουά και ο Ελάιζα Μπράιαντ. Σημειώνεται ότι οι δύο παίκτες ανανέωσαν πρόσφατα τα συμβόλαιά τους με τους πρωταθλητές Τουρκίας.

«Είναι αλήθεια ότι μας ενδιέφεραν οι Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ. Ωστόσο, αφού πήραν το συμβόλαιο, που ήθελαν στην Αναντολού Εφές, δεν ήθελα να τους δελεάσω με χρήματα και να τους φέρω στον Παναθηναϊκό», είπε ο Εργκίν Αταμάν για τις δύο υποθέσεις.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε και για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Όπως τόνισε, το τριφύλλι είναι σε επαφή με μεγάλα ονόματα της Euroleague.

«Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα της Ευρωλίγκας, πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες», σχολίασε ο Εργκίν Αταμάν.