Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε κάνει το καλύτερο ματς της ζωής του κόντρα στον Αταμάν (vid)

Κώστας Αντετοκούνμπο

i

Κώστας Αντετοκούνμπο / © Intime

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε κάνει το καλύτερο ματς της ζωής του κόντρα στον Αταμάν (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 18:38 - 22.06.2023

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να παίξει για τον Εργκίν Αταμάν, όμως ο ίδιος είχε... πληγώσει στο πρόσφατο παρελθόν τον Τούρκο προπονητή!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, με τον διεθνή σέντερ να ετοιμάζεται για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν στην Ελλάδα.

Ο 26χρονος μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα συνεργαστεί με τον Τούρκο κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, τον οποίο πάντως είχε... πληγώσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα την Πέμπτη (22/6), έχει κάνει το καλύτερο ματς της καριέρας του έχοντας απέναντί του ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Συγκεκριμένα, το προηγούμενο καλοκαίρι και δη στο τουρνουά «Ακρόπολις», ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην Τουρκία του νέου του προπονητή!

Στις 19 Αυγούστου 2022, η Εθνική μας ομάδα είχε υποδεχθεί στο κατάμεστο ΟΑΚΑ το συγκρότημα της Τουρκίας όπου ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Εργκίν Αταμάν και είχε επικρατήσει με 89-80. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικό παιχνίδι καθώς στα 31:11 που αγωνίστηκε είχε σημειώσει 19 πόντους με 8/11 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 0/4 βολές, 13 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ και 1 τάπα συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Σε ερώτηση σχετικά με τον Εργκίν Αταμάν, ο Κώστας Αντετοκούνμπο σημείωσε: «Ο κόουτς Αταμάν είναι μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και ένας δυνατός χαρακτήρας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του». Λέτε όμως ο Τούρκος κόουτς του Παναθηναϊκού να θυμάται εκείνη την εμφάνιση του παίκτη και να τον «τιμωρήσει» σε κάποιο «καμικάζι» παραπάνω; Υπομονή μέχρι την προετοιμασία του Παναθηναϊκού...

Το βίντεο με την σπουδαία εμφάνιση του Κώστα Αντετοκούνμπο με την Εθνική ομάδα απέναντι στην Τουρκία του Εργκίν Αταμάν: