Πάρκερ: «Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός στην καλή του μέρα»
i

O Tί Τζέι Πάρκερ / © Intime

Πάρκερ: «Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός στην καλή του μέρα»

Sportal newsroom 18:57 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 14.12.2022

Τι είπε ο προπονητής της Βιλερμπάν ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (15/12, 22.00)

Η Βιλερμπάν υποδέχεται αύριο (15/12) τον Ολυμπιακό για την 14η αγωνιστική της Euroleague και ο κόουτς της ομάδας, Τι Τζέι Πάρκερ στις δηλώσεις του είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους Πειραιώτες. 

Ο κόουτς της γαλλικής ομάδας, εξύμνησε τον τρόπο με τον οποίον αγωνίζονται οι παίκτες του Μπαρτζώκα, ενώ αναφερόμενος στο δικό του σύνολο, δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που αγωνίζεται. 

«Όπως δεν μας πήρε από κάτω όταν είχαμε συνεχόμενες ήττες, έτσι ακριβώς δεν παίρνουν και τα μυαλά μας αέρα ύστερα από δύο νίκες. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου οι οποίοι ανταμείβονται για την προσπάθεια που καταβάλουν ενώ πιστεύουν σε αυτό που κάνουν» είπε στις δηλώσεις του ο κόουτς Πάρκερ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Και είναι ασταμάτητος στην καλή του ημέρα. Όμως εμείς όπως πάντα θα πολεμήσουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να δείξουμε καλό πρόσωπο μπροστά στους φιλάθλους μας», συνέχισε.

«Βρισκόμαστε σε μία καλή περίοδο, πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το μομέντουμ. Είναι βέβαιο ότι η επικράτηση στη Βαρκελώνη άλλαξε πολλά πράγματα, καταλάβαμε ότι πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, ότι διαθέτουμε μία ομάδα για να αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους. Τώρα, δεν πρέπει να σταματήσουμε στις δύο ποιοτικές νίκες που κάναμε, αλλά συνεχίσουμε», δήλωσε από την πλευρά του ο παίκτης της Βιλερμπάν, Τζόνα Μάθιου,