Η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς καλεί τον Μέλι και στρώνει... χαλί εκατομμυρίων

Νικόλο Μέλι

Η Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς καλεί τον Μέλι και στρώνει... χαλί εκατομμυρίων

Sportal newsroom 14:43 - 26.12.2023

Η Παρτίζαν ήδη καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, με την ομάδα του Βελιγραδίου να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Νικόλο Μέλι, για τον οποίο ετοιμάζει μεγάλη πρόταση.

Η Παρτιζάν δεν μένει μόνο στο τώρα, καθώς στο Βελιγράδι φροντίζουν να κοιτάζουν και την επόμενη μέρα, ώστε η ομάδα να παραμένει δυνατή σε όλα τα επίπεδα. Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν δικό τους τον Τζαλίν Σμιθ ως το τέλος της σεζόν, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή γραμμή τους, όμως την ίδια ώρα στο κάδρο μπαίνει δειλά δειλά και η νέα σεζόν.

Ο Νικόλο Μέλι μένει ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο και ήδη το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των Σέρβων, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Corriere della Sera. Το ιταλικό Μέσο μάλιστα δεν μένει μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά πάει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω.

Διότι αναφέρει πως η Παρτίζαν είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση που φτάνει ως και τα 2,5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο ενός έτους. Αυτό γιατί το υπάρχον συμβόλαιο του Μέλι, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» της Αρμάνι Μιλάνο και στις δύο πλευρές του παρκέ, φτάνει στα 2 εκατ. το χρόνο και λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο πως ο Ιταλός άσος αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Euroleague και εφόσον δεν καταλήξει σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο, τότε δεν αποκλείεται να γίνει... μάχη για την απόκτησή του.