Σμιθ για τη μεταγραφή στην Παρτίζαν: «Όταν σε καλεί ο Ομπράντοβιτς, απλά πηγαίνεις»

Τζαλίν Σμιθ

Σμιθ για τη μεταγραφή στην Παρτίζαν: «Όταν σε καλεί ο Ομπράντοβιτς, απλά πηγαίνεις»

Χρήστος Τσάλτας 11:53 - 25.12.2023

Η Παρτίζαν έκανε δικό της τον Τζαλίν Σμιθ ως το τέλος της σεζόν, με τον πρώην άσο της Βίρτους Μπολόνια να αναφέρεται στους λόγους της μεταγραφής του, εστιάζοντας στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το τελευταίο κομμάτι του παζλ προστέθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα για την Παρτίζαν. Η ομάδα του Βελιγραδίου έκανε δικό της τον Τζαλίν Σμιθ, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της. Οι «ασπρόμαυροι» έκαναν δικό τους τον έμπειρο άσο, ο οποίος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το νέο του βήμα.

Μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ο Σμιθ τόνισε: «Νιώθω καλά, έχω ένα νέο κεφάλαιο μπροστά μου. Έχω φίλους από τη Σερβία που μου έχουν πει πολλά για τη χώρα, το Βελιγράδι. Ανυπομονώ να έρθω και να έχω την οικογένειά μου στο πλευρό μου».

Αναφερόμενος στο πότε ξεκίνησαν όλα, όσον αφορά τις επαφές του με την Παρτίζαν, τόνισε: «Τις τελευταίες 7 με 10 μέρες. Δεν έπαιξα στη Βίρτους, οπότε είπα στον νέο μου ατζέντη Τέρι Άρτσερ ότι ήρθε η ώρα να φύγω. Τότε βγήκε η είδηση ότι ήθελα να πάω. Μετά από μια διαβολοβδομάδα στην EuroLeague πριν από δύο εβδομάδες, ο Λούκα Μπάνκι σταμάτησε να με χρησιμοποιεί. Μετά από αυτό, ο ατζέντης μου επικοινώνησε με την Παρτιζάν, για να ρωτήσει για την κατάσταση, καθώς ήξερε ότι η ομάδα χρειαζόταν έναν παίκτη στις θέσεις 1 και 2. Στο τέλος, όλα πήγαν τέλεια».

Παράλληλα, ο Αμερικανός γκαρντ έπλεξε το εγκώμιο της νέας του ομάδας. «Έχουν εξαιρετικούς πάίκτες. Ο Πάντερ, ο Νάναλι, ο ΛεΝτέι. Όλη η ομάδα είναι υπέροχη. Η ευκαιρία να παίξεις για ίσως τον καλύτερο Ευρωπαίο προπονητή όλων των εποχών είναι κάτι που δεν μπορείς να χάσεις, πρέπει να έρχεσαι όταν σε καλεί. Δεν παίζεις συχνά για έναν προπονητή όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Επιπλέον, οι οπαδοί είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Το να έχεις τέτοια υποστήριξη σε κάθε παιχνίδι, να παίζεις μπροστά σε 20.000 φιλάθλους είναι κάτι απίστευτο».