Συναγερμός στη Euroleague - «Παίκτης της Βίρτους αποδεσμεύεται τις επόμενες 48 ώρες»

Τζέιλεν Σμιθ

i

Sportal.rs

Συναγερμός στη Euroleague - «Παίκτης της Βίρτους αποδεσμεύεται τις επόμενες 48 ώρες»

Νίκος Καλαμπάκας 17:17 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 22.12.2023

Ο Τζέιλεν Σμιθ αποχωρεί από τη Βίρτους και στη Σερβία κυκλοφορούν σενάρια ότι Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Μετά από δύο σεζόν στην Άλμπα Βερολίνου, όπου ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, ο Τζέιλεν Σμιθ μετακόμισε στην ομάδα της Βίρτους αυτό το καλοκαίρι, ως ενίσχυση στη θέση του πλέι μέικερ. Ωστόσο, δεν τα πήγε καλά στην ομάδα που αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη της Ευρωλίγκας και το γεγονός αυτό ξεκίνησε τις εικασίες για τον πιθανό χωρισμό του με τους Ιταλούς στα μέσα της σεζόν.

Ο Τζέιλεν Σμιθ έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 13 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Βίρτους , σημειώνοντας 5,3 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ μέσο όρο, αλλά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ιταλικό πρωτάθλημα, δεν αγωνίστηκε. Η "Telesport" γράφει ότι ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να επιλέξει ένα νέο περιβάλλον για την καριέρα του στις επόμενες 48 ώρες.

Η τρομερή εμφάνιση του Τεόντοσιτς και το βραβείο του MVP που... έρχεται για πρώτη φορά μετά το 2016 (vid)
EUROLEAGUE

13:10 - 22.12.2023

Η τρομερή εμφάνιση του Τεόντοσιτς και το βραβείο του MVP που... έρχεται για πρώτη φορά μετά το 2016 (vid)

Ο Μίλος Τεόντοσιτς με το απίστευτο double double του, αποτελούμενο από 27 πόντους και 14 ασίστ, οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στη νίκη επί της Μακάμπι και η απόδοσή του αυτή τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον βραβείο του πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Κάτι που έχει να κατακτήσει από το πρώτο μισό της σεζόν 2016-17 ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι αρκετοί σύλλογοι της Ευρωλίγκας έχουν ήδη μπει στον αγώνα για τον παίκτη που οδήγησε την Άλμπα στο νταμπλ στη Γερμανία το 2022 και ως παίκτης της Λούντβιγκσμπουργκ ανακηρύχθηκε MVP της Bundesliga ένα χρόνο νωρίτερα . Έλαβε επίσης την κροατική υπηκοότητα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Σμιθ θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε μία από τις ομάδες του χαμηλότερου βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, αλλά δεν πρέπει να αγνοηθεί ότι και η Παρτιζάν αναζητά έναν γκαρντ, ειδικά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Αβράμοβιτς που είναι ακόμα άγνωστο πότε θα αναρρώσει πλήρως και θα επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Ερυθρός Αστέρας αναζητά και άλλο πόιντ γκαρντ μετά τον χωρισμό με τον Νέιπιερ, ωστόσο, τίθεται το ερώτημα αν ο Σμιθ θα ήταν η σωστή επιλογή και για τους δύο μετά από μια κακή περσινή σεζόν και μη πειστικά παιχνίδια στη Βίρτους .

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός