Το «ευχαριστώ» της Παρτίζαν στον Λεσόρ: «Θα είσαι για πάντα μέρος της οικογένειάς μας» (pic)

Ματίας Λεσόρ

i

© Euroleague

Το «ευχαριστώ» της Παρτίζαν στον Λεσόρ: «Θα είσαι για πάντα μέρος της οικογένειάς μας» (pic)

Sportal newsroom 11:34 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 28.06.2023

Ο Ματίας Λεσόρ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, για τα επόμενα δύο χρόνια, με την Παρτίζαν να λέει το δικό της «ευχαριστώ» στον Γάλλο σέντερ.

Ο Ματίας Λεσόρ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, με τον Γάλλο σέντερ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με το «τριφύλλι», το οποίο έριξε βόμβα... μεγατόνων, με την απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων σέντερ της Euroleague για την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Με την εξέλιξη αυτή η Παρτίζαν έχασε ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι του κορμού της, μετά τον Κέβιν Πάντερ, με τον Γάλλο σέντερ να αποτελεί τον αγαπημένο παίκτη της εξέδρας, χάρη στο πάθος και την ενέργεια που έβγαζε στο μπροστά μέρος του παρκέ σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο Βελιγράδι.

Οι «ασπρόμαυροι» με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα της ABA Liga δεν ξέχασαν την συνεισφορά του και φρόντισαν να το δείξουν, αποχαιρετώντας τον με ένα ιδιαίτερο και άκρως συγκινητικό μήνυμα, το οποίο δείχνει τους δεσμούς που «έχτισε» στην σερβική πρωτεύουσα αγωνιζόμενος υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ματίας Λεσόρ ευχαριστούμε για όλα. Θα είσαι για πάντα μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας», ανέφερε το μήνυμα της ομάδας του Βελιγραδίου προς τον Γάλλο σέντερ, ο οποίος «δέθηκε» με τον κόσμο της ομάδας στο διάστημα που έμεινε στη Σερβία και αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια.