Ποδαρικό με το... δεξί για την Παρτίζαν!

Παρτίζαν - Βιλερμπάν

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Ποδαρικό με το... δεξί για την Παρτίζαν!

Νίκος Καλαμπάκας 23:30 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:37 - 03.01.2024

Έχοντας τον Κέβιν Πάντερ σε πολύ καλή βραδιά η Παρτίζαν δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Βιλερμπάν κι επιβλήθηκε με σκορ 90-77 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων το 2024.

Απόλυτη ήταν η κυριαρχία της Παρτίζαν στο Βελιγράδι, κόντρα στην ουραγό της Euroleague, Βιλερμπάν της οποίας επιβλήθηκε με 90-77, έχοντας σε φοβερή μέρα τον Κέβιν Πάντερ που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς «καθάρισε» νωρίς το παιχνίδι και στη συνέχεια έριξε ταχύτητες αφού στο 26ο λεπτό είχε διαφορά 31 πόντων (64-33) και στη συνέχεια έκανε... συντήρηση περιμένοντας να τελειώσει το παιχνίδι. 

Οι Σέρβοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με 23-17 όμως το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν εντελώς διαφορετικό, με την ομάδα του Βελιγραδίου να ανεβάζει αισθητά την απόδοσή της και να κλείνει το ημίχρονο στο + 19 (50-31). 

Η Βιλερμπάν δεν έδειχνε ικανή να ανατρέψει την κατάσταση ούτε στην 3η περίοδο, αφού η Παρτίζαν ήταν σοβαρή και δεν επέτρεπε στους Γάλλους να μπουν ξανά στο παιχνίδι. 

Στο 30' το σκορ ήταν 69-45 και όλα έδειχναν ευρεία νίκη υπέρ των γηπεδούχων, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλάρωσαν επικίνδυνα, με αποτέλεσμα η Βιλερμπάν να πάρει... θάρρος και να ροκανίσει τη διαφορά, μέχρι το τελικό 90-77.

MVP

O Κέβιν Πάντερ ήταν για μια ακόμα φορά το Α και το Ω της Παρτίζαν που έχει την τύχη να διαθέτει έναν από τους κορυφαίους σκόρερ της διοργάνωσης. 

Το κλειδί του αγώνα

Η Βιλερμπάν δεν μπόρεσε ποτέ να ακολουθήσει τον ρυθμό της Παρτίζαν. Μείωσε στην τελευταία περίοδο όταν οι παίκτες της ομάδας της Σερβίας μπήκε στη... συντήρηση!

Διαιτητές

Πέρεθ, Φούφης, Βίλιους

Επόμενη αγωνιστική

Η Παρτίζαν δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, ενώ η Βιλερμπάν υποδέχεται τη Ζάλγκιρις.

Δείτε εδώ το boxscore του αγώνα

Δείτε εδώ το Play by play της αναμέτρησης

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο και όλη τη δράση της Τρίτης