Το Περιστέρι αποχαιρέτησε Καμπερίδη και Βασιλόπουλο

Το Περιστέρι αποχαιρέτησε Καμπερίδη και Βασιλόπουλο

Sportal newsroom 21:44 - 24.06.2023

Στο Περιστέρι είπαν «αντίο» σε Καμπερίδη και Βασιλόπουλο από το τεχνικό επιτελείο

Την αποχώρηση του Σάββα Καμπερίδη και του Παναγιώτη Βασιλόπουλου από το τεχνικό επιτελείο του Βασίλη Σπανούλη, ανακοίνωσε το Περιστέρι.

Οι δυο συνεργάτες του τεχνικού των «κυανοκιτρίνων» δεν θα είναι στην άκρη του πάγκου τη νέα σεζόν. Μάλιστα, ο Καμπερίδης θα ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, μαζί με τους Εργκίν Αταμάν, Χρήστο Σερέλη και Τσενκ Γιλντιρίμ.

Ουσιαστικά, εκτός του ρόστερ που ανανεώνεται στο μεγαλύτερο βαθμό ενόψει της νέας σεζόν, φαίνεται ότι και σε επίπεδο τεχνικού επιτελείου ο Βασίλης Σπανούλης οδηγείται σε προσθήκες από τη στιγμή που αποχώρησαν οι δυο μέχρι πρότινος συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin ευχαριστεί θερμά τόσο τον Σάββα Καμπερίδη όσο και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο για την μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα και τα όσα, αμφότεροι προσέφεραν για να φτάσουμε ψηλά! Καλή συνέχεια στην καριέρα σας και πάντα επιτυχίες».

Το Περιστέρι το Σάββατο (24/6) ανακοίνωσε και την απόκτηση του Τζέιλεν Χαντς που θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται με σκοπό η ομάδα να είναι πανέτοιμη έχοντας αποκτήσει όλους εκείνους τους παίκτες που θέλει ο Βασίλης Σπανούλης.