Τελευταία «μάχη» πριν τις θερινές διακοπές: Περιστέρι και Άρης κοντράρονται για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος
i

© Intime

Τελευταία «μάχη» πριν τις θερινές διακοπές: Περιστέρι και Άρης κοντράρονται για την τρίτη θέση του πρωταθλήματος

Γιώργος Γαβριλάκης 10:05 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 06.06.2024

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Άρη (Πέμπτη 6/6, 21:15, ΕΡΤ3) σε έναν μονό... μικρό τελικό, όπου ο νικητής θα τερματίσει ως τρίτος στην Stoiximan Basket League. Πλήρης οι γηπεδούχοι, αμφίβολοι οι Χάρελ και Σανόγκο για τους φιλοξενούμενους.

Πριν μοιραστούν ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι, το Περιστέρι και ο Άρης θα αναμετρηθούν σε μονό αγώνα με στόχο την κατάληψη της τρίτης θέσης στην Stoiximan Basket League. Και αυτή θα είναι η τελευταία τους εμφάνιση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στη δυτική όχθη της Αττικής λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης (6/6, 21:15, ΕΡΤ3), οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θα αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλονικείς που την αγωνιστική τους διαχείριση κατέχει ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης για να αποφασιστεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας -μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που έχουν ήδη ξεκινήσει τις δικές τους «μάχες» στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εδώ όμως, δεν υπάρχει μία σειρά αγώνων με στόχο την δεύτερη θέση, αλλά μία και μοναδική αναμέτρηση, όπου το Περιστέρι θα παραταχθεί με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ από την άλλη πλευρά, την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί για τον Άρη η συμμετοχή και του Ρόνι Χάρελ και του Ίσμαελ Σανόγκο.

🔴 Ολυμπιακός πορθητής, έκανε το break στο ΟΑΚΑ και πήρε το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!