Μήτρου-Λονγκ: «Να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας με την Τενερίφη»
i

©InTime

Μήτρου-Λονγκ: «Να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας με την Τενερίφη»

Sportal newsroom 16:29 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 30.01.2024

Το Περιστέρι bwin αντιμετωπίζει την Τενερίφη (31/1, 22:00, Cosmote Sport 4) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League και ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ δίνει το στίγμα

Με την Τενερίφη στο «Santiago Martin Arena» θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (31/1, 22:00, Cosmote Sport 4) το Περιστέρι bwin, για την 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, γνωρίζουν καλά τον βαθμό δυσκολίας της εκτός έδρας αναμέτρησης, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί.

«Η Τενερίφη είναι μια έμπειρη ομάδα, πολύ ποιοτική που θέλει να φτάσει μακριά στο Basketball Champions League. Τους σεβόμαστε, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στον τρόπο που παίζουμε» υποστηρίζει ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα.

Και συμπληρώνει: «Το κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, ώστε μέσα από αυτή να λειτουργήσουμε σωστά στην επίθεση και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό που μας αναλογεί, γνωρίζοντας τη δυναμικότητα του αντιπάλου».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }