Καταψηφίστηκε η πρόταση του Άρη, κανονικά την Δευτέρα (05/02) το παιχνίδι με Παναθηναϊκό

Σανόγκο - Ναν

Καταψηφίστηκε η πρόταση του Άρη, κανονικά την Δευτέρα (05/02) το παιχνίδι με Παναθηναϊκό

Χρήστος Τσάλτας 12:32 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 30.01.2024

Η επιτροπή του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε για την πιθανότητα μετάθεσης του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό AKTOR, με την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής να μην αλλάζει μέρα και ώρα διεξαγωγής.

Στην ώρα και την ημέρα που είχε οριστεί εξ αρχής θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Άρη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Αυτό γιατί το παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (05/02) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπως είχε αρχικά οριστεί.

Οι «κίτρινοι» είχαν καταθέσει αίτημα στον ΕΣΑΚΕ, ώστε να πάει μία ημέρα νωρίτερα το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και να διεξαχθεί την Κυριακή (04/02). Αιτία ήταν ο αγώνας-τελικός πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup κόντρα στην Τρέντο, στη Θεσσαλονίκη για την 18η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να κρίνει τα πάντα για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση και για το λόγο αυτό οι Θεσσαλονικείς δεν ήθελαν να δώσουν δύο παιχνίδια σε διάστημα 3 ημερών.

Παρ' όλα αυτά, η πρόταση έπεσε στο κενό, καθώς πέρνα της ΑΕΚ, που ψήφισε υπέρ της αλλαγής ημέρας, δεν υπήρξαν άλλες θετικές ψήφοι, με το παιχνίδι να διεξάγεται κανονικά την Δευτέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Βασική αιτία άλλωστε για την εξέλιξη αυτή ήταν και το γεγονός πως το πρόγραμμα είχε ήδη οριστεί για την 17η αγωνιστική και ως εκ τούτου άπαντες θέλησαν να πάνε με αυτό.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου και όλη τη δράση της Τρίτης

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }