Ο Άρης χωρίς Μποχωρίδη και με την Ουλμ!

Ο Άρης χωρίς Μποχωρίδη και με την Ουλμ!

Γιάννης Πάλλας 20:28 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 29.01.2024

Ο Άρης θα αναχωρήσει την Τρίτη (30/1) για τη Γερμανία και την «μάχη» με την Ουλμ χωρίς τον Λευτέρη Μποχωρίδη

Τον διακόπτη στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις γύρισε ο Άρης μετά την αναμέτρηση με τον Κολοσσό στο «Nick Galis Hall», καθώς ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι με την Ουλμ την Τετάρτη (31/1, 19:30) στη Γερμανία.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (29/1) περιελάμβανε αποκατάσταση και τακτική εν όψει του αγώνα με την Ουλμ. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης (τραυματισμός στη γάμπα) έμεινε εκτός και δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Γερμανία. Ο έμπειρος γκαρντ είχε μείνει εκτός και στον αγώνα με τον Κολοσσό, καθώς δεν είναι έτοιμος. 

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θέλει να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του υπό το φόβο μιας υποτροπής που θα τον πάει πολύ πίσω αγωνιστικά. Γι’ αυτό το λόγο θέλησε να τον προφυλάξει, ώστε να τον έχει στη διάθεση του στα επόμενα παιχνίδια. Απών θα είναι και ο στρατευμένος Γιώργος Φίλλιος.

Πριν από την προπόνηση, ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν την προσεχή αντίπαλο των «κιτρίνων» με τη χρήση βίντεο, επισημαίνοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία στο παιχνίδι της.

Από τον Ντένβερ του «La Casa de Papel» μέχρι τον Ερνανγκόμεθ: Αυτούς μανατζάρει το νέο γραφείο που επέλεξε πρώην μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:38 - 29.01.2024

Από τον Ντένβερ του «La Casa de Papel» μέχρι τον Ερνανγκόμεθ: Αυτούς μανατζάρει το νέο γραφείο που επέλεξε πρώην μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού!

Ο Νεμάνια Ράντονιτς - για τον οποίο ασχολήθηκε ο Ολυμπιακός - αποφάσισε να αλλάξει ατζέντη πριν από λίγες ημέρες, με το νέο του γραφείο να μανατζάρει από τον Ντένβερ του «La Casa de Papel» μέχρι τον αδερφό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (30/01) για τη Γερμανία και το απόγευμα η ομάδα θα προπονηθεί στη Ratiopharm Arena.