Χαραλαμπίδης: «Να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε πιο μπροστά»
i

©InTime

Χαραλαμπίδης: «Να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε πιο μπροστά»

Sportal newsroom 23:17 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 04.03.2024

Ο άμεσος συνεργάτης του Σπανούλη στο Περιστέρι bwin, Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα από τον Ολυμπιακό

Μετά την αποβολή με δυο τεχνικές ποινές του Βασίλη Σπανούλη ο άμεσος συνεργάτης του στο Περιστέρι bwin Κώστας Χαραλαμπίδης πήγε στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν ήταν μια ευχάριστη βραδιά με τον τρόπο που εξελίχθηκε. Δεν είμαστε ομάδα το διάστημα των τελευταίων δυο χρόνων που μπορεί να έχουμε μια τέτοια εικόνα στην έδρα μας. Δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τον τρόπο που δουλεύουμε και προσεγγίζουμε τα παιχνίδια» ήταν το πρώτο σχόλιο του Κώστα Χαραλαμπίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Και συμπλήρωσε: «Χάσαμε πάρα πολλές μάχες ατομικές. Τακτικά κάναμε αρκετά λάθη και όταν παίζεις με μια ομάδα υψηλού επιπέδου είναι πολύ εύκολο να χρεωθείς ότι κάνει η αντίπαλη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε πιο μπροστά. Έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι σε δυο ημέρες (σ.σ. εντός με την Καρσίγιακα) όπως και την επόμενη εβδομάδα για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Όσο για την ανασύνταξη που απαιτείται μετά από αυτό το παιχνίδι, ο άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Σπανούλη, Κώστας Χαραλαμπίδης, είπε:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα» - Τι είπε για το ΟΑΚΑ (video)
EUROLEAGUE

21:33 - 04.03.2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα» - Τι είπε για το ΟΑΚΑ (video)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ομιλία του κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και τις αλλαγές στο ΟΑΚΑ.

«Είναι μέρος της ζωής μας και της καθημερινότητας μας. Θα πρέπει να ξεφύγουμε όσο καλά η άσχημα παίζουμε. Πρέπει να πάμε παρακάτω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος στον αθλητισμό εκτός από το να το αφήσεις πίσω και να πας μπροστά. Όπως είπα είναι σημαντικά παιχνίδια που θα μας δώσουν τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα».