Το ανθρωπιστικό πρόγραμμα του Περιστερίου - Η δράση «Καθήκον κατ' οίκον» σε εφαρμογή

Το ανθρωπιστικό πρόγραμμα του Περιστερίου - Η δράση «Καθήκον κατ' οίκον» σε εφαρμογή

Sportal newsroom 12:03 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 29.12.2023

Οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου, παρέα με τη διοίκηση του Δήμου, συναντήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος σίτισης και όλοι μαζί προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα γεύμα, κάθε μέρα του χρόνου, σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η προσπάθεια για να αποκτήσει ο άνθρωπος συλλογική συνείδηση οφείλει να είναι καθημερινή και ανεξάντλητη. Αυτός είναι και ο σκοπός της ομάδας μπάσκετ του Περιστερίου, οι δράσεις της οποίας με στόχο την κοινή ωφέλεια των πολιτών είναι συχνές και εντυπωσιακές. 

Αυτή τη φορά, λίγο μετά τα Χριστούγεννα και λίγες ώρες πριν την Πρωτοχρονιά, οι άνθρωποι του συλλόγου από την Δυτική Όχθη της Αττικής έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα «Καθήκον κατ’ οίκον» του Δήμου Περιστερίου

Στελέχη της αυτοδιοίκησης της έβδομης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας (μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Πειραιά, την Λάρισα και το Ηράκλειο) στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να εξασφαλίσουν ένα γεύμα κάθε μέρα, για όλο τον χρόνο, στους πολίτες που το έχουν ανάγκη και δεν είναι δεδομένο γι' αυτούς, είδαν και ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου να βρίσκονται στο πλευρό τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 

Η ανακοίνωση του Περιστερίου

«Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin δίπλα στους ανθρώπους της πόλης μας

Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin και το instacar πρόσθεσαν το δικό τους λιθαράκι στο πρωτοποριακό εθελοντικό πρόγραμμα του Δήμου Περιστερίου «Καθήκον κατ’ οίκον», που σκοπό έχει να εξασφαλίζει το γεύμα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη όχι μόνο στις γιορτές, αλλά 365 ημέρες το χρόνο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΑΕ για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για να σταθούν αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια.

Πριν, λοιπόν, την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ειδικό stand instacar ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο έδειξε έμπρακτα με τον τρόπο του την στήριξη σ’ αυτή την σπουδαία ενέργεια.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν την Πέμπτη (28/12) στις εγκαταστάσεις του προγράμματος «Καθήκον κατ’ οίκον» από μέλη της ΚΑΕ Περιστέρι bwin και τον αντιδήμαρχο Περιστερίου και αναπληρωτή Δημάρχου Βασίλη Μπέτση».