Ο Πλάθα και οι παίκτες της ΑΕΚ τραγούδησαν τα κάλαντα για ξεχωριστό σκοπό

Ο Πλάθα και οι παίκτες της ΑΕΚ τραγούδησαν τα κάλαντα για ξεχωριστό σκοπό

Χρήστος Τσάλτας 15:58 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 28.12.2023

Για ακόμα μια φορά η ΑΕΚ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και άνοιξε τις πύλες του κλειστού των Λιοσίων για μαχητές της ζωής τραγουδώντας μαζί τους τα κάλαντα.

Η ΑΕΚ τέτοιες... άγιες μέρες, ναι μεν εστιάζει στον «ιερό» αγωνιστικό της σκοπό, ενώ σκέφτεται και την επόμενη μεταγραφική της κίνηση, δεν ξεχνά και όλους τους φίλους της ομάδας που συμπαραστέκονται, αλλά χρειάζονται και την συμπαράσταση όλων. 

Με τον Ζοάν Πλάθα πιο δραστήριο απ' όλους, ο κόουτς αλλά και οι παίκτες του, συναντήθηκαν με τους ωφελούμενους του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες «Νίκη» - Victor Artant και όλοι μαζί τραγούδησαν το... σουξέ των ημερών: Τα «Τρίγωνα Κάλαντα»

Σε ένα άκρως εορταστικό, αλλά και συγκινητικό κλίμα, οι «κιτρινόμαυροι» σε συνεργασία με το Betsson Foundation Greece συνάντησαν τους τους μικρούς και τους μεγαλύτερους φαν τους, μοιράστηκαν όμορφες στιγμές, ενώ μοίρασαν και δώρα σε όλους. Υπογεγραμμένες μπάλες και φανέλες, ενώ έβγαλαν και φωτογραφίες με χαμόγελα και αγκαλιές. 

Mόργκαν: «Έρχομαι σε μία ομάδα που πάντα θαύμαζα - Να μάθω από τον Πλάθα και να βοηθήσω»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:16 - 28.12.2023

Mόργκαν: «Έρχομαι σε μία ομάδα που πάντα θαύμαζα - Να μάθω από τον Πλάθα και να βοηθήσω»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Τζόρνταν Μόργκαν, έδειξε ενθουσιασμό για τον νέο του... σταθμό και διάθεση για έργα και πράξεις υπό τις οδηγίες του κόουτς Ζοάν Πλάθα.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!