Ο Φρανσίσκο έγινε... ένα με τον κόσμο του Περιστερίου (pic)

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο πανηγύρισε με τον κόσμο του Περιστερίου

Ο Φρανσίσκο έγινε... ένα με τον κόσμο του Περιστερίου (pic)

Χρήστος Τσάλτας 22:35 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 20.05.2023

Το Περιστέρι πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, με 73-58 και ο Σιλβέν Φρανσίσκο πανηγύρισε με τους φίλους της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Το Game 2 ανάμεσα σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» των δυτικών προαστίων ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, το έφεραν από νωρίς στα μέτρα τους και χωρίς να χάσουν τον έλεγχο σε κανένα σημείο έφτασαν στη νίκη, φτάνοντας τη σειρά στην απολυτη ισορροπία με 1-1.

Το κλίμα στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι ήταν εορταστικό, με τους φίλους της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη να αποθεώνουν άπαντες για την επικράτηση στο Game 2 της σειράς. Μια νίκη ου δίνει νέο ενδιαφέρον, με το Game 3 στο κλειστό του ΟΑΚΑ να είναι κομβικής σημασίας.

Με το πέρας της αναμέτρησης και αφού οι παίκτες του Περιστερίου πήγαν προς το μέρος των οργανωμένων για να πανηγυρίσουν τη νίκη, ο Σιλβέν Φρανσίσκο έγινε... ένα μαζί τους. Ο Γάλλος γκαρντ γνώρισε την αποθέωση για ακόμα ένα παιχνίδι, δείχγμα της εξαιρετικής σχέσης που έχει αναπτύξει με τον κόσμο της ομάδας από την πρώτη στιγμή που βρίσκεται στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Φρανσίσκο με την κίνηση αυτή είπε το δικό του «ευχαριστώ» για τη στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, με τον κόσμο του Περιστερίου να αποθεώνει τόσο τον ίδιο, όσο και τους συμπαίκτες του.