Οπαδοί του Περιστερίου προσπάθησαν να μπουν στα «Δύο Αοράκια» χωρίς εισιτήριο - Τους έδιωξε η αστυνομία
i

Οι οπαδοί του Περιστερίου / © Intime (φωτό αρχείου)

Οπαδοί του Περιστερίου προσπάθησαν να μπουν στα «Δύο Αοράκια» χωρίς εισιτήριο - Τους έδιωξε η αστυνομία

Sportal newsroom 19:03 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 19.02.2023

Περιστέρι και Ολυμπιακός κοντράρονται στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ και οι οπαδοί της ομάδας των δυτικών προαστίων επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο του αγώνα.

Το Περιστέρι θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας του αφού κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε τελικό κάποιας διοργάνωσης. Οι «πρίγκιπες» θα κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο της Κρήτης και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας ζουν και αναπνέουν για αυτόν τον αγώνα. 

Σιλβέν Φρανσίσκο: Από το Μιλγουόκι στο Περιστέρι και από εκεί στον τελικό του Κυπέλλου
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

13:02 - 19.02.2023

Σιλβέν Φρανσίσκο: Από το Μιλγουόκι στο Περιστέρι και από εκεί στον τελικό του Κυπέλλου

Έχει γίνει διεθνής με την εθνική Γαλλίας, έχει δοκιμάσει να κερδίσει μία θέση στο ΝΒΑ, αλλά ως... δημότης Περιστερίου ετοιμάζεται να περάσει την καριέρα του σε νέο επίπεδο. Ο τελικός με τον Ολυμπιακό για τον Σιλβέν Φρανσίσκο είναι μία μεγάλη πρόκληση.

Σε αυτή τη λογική ξεσηκώθηκαν και οι οπαδοί του Περιστερίου. Ομάδα ατόμων βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19/2 έξω από το γήπεδο «Δύο Αοράκια» και επιχείρησαν να εισέλθουν σε αυτό χωρίς εισιτήριο. 

Αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί, απώθησαν τους φίλους της ομάδας των δυτικών προαστίων χωρίς πάντως να δημιουργηθούν επεισόδια. Οι φίλοι του Περιστερίου απωθήθηκαν χωρίς να απαντήσουν και στη συνέχεια χάθηκαν στα στενά γύρω από το γήπεδο. 

Το Περιστέρι απέκλεισε την ΑΕΚ στα ημιτελικά, σε ένα παιχνίδια με πολύ σασπένς και θέαμα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Φρανσίσκο. Ο Γάλλος γκαρντ με μία επίδοση που συγκρίνεται μόνο με αυτές των σούπερ σταρ του ΝΒΑ, σημείωσε με 33 πόντους και «σακάτεψε» την ΑΕΚ, το Περιστέρι νίκησε 77-65 στον ημιτελικό και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.