Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός για το Game 2 των ημιτελικών
i

© Intime

Στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός για το Game 2 των ημιτελικών

Γιώργος Γαβριλάκης 09:46 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 20.05.2023

H δράση στη Basket League επιστρέφει με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στο Περιστέρι μετά την εντυπωσιακή του νίκη στο Game 1 του ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» χρειάζονται τρεις νίκες για να προκριθούν στους τελικούς και το Σάββατο (20/5, 19:15) στη δυτική όχθη θα ψάξουν για τη δεύτερη...

Το πνεύμα και το σώμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ βρίσκεται στη βαλτική και συγκεκριμένα στο Κάουνας της Λιθουανίας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την κορυφή της Euroleague. Μία μέρα όμως, πριν επιχειρήσει το δεύτερο (κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης) επιστρέφουμε στην εντός των συνόρων δράση, με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα του Σαββάτου (20/5, 19:15, ΕΡΤ 3) να φιλοξενείται στο Περιστέρι

Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών και αφού ο Ολυμπιακός κάνει την παύση του λόγω των υποχρεώσεών του χιλιόμετρα μακριά, οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη θα επιχειρήσουν να κάνουν το 2-0 και τοποθετηθούν ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς της Basket League. 

Στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί. Από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη φέτος έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά, αλλά έκαναν με άνεση και με χάρη το 1-0. Τώρα θέλουν να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους και να επιστρέψουν στην έδρα τους για να τελειώσουν τη σειρά. 

Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι που εντυπωσίασαν καθ' όλη τη διάρκεια της rookie σεζόν του Σπανούλη στην προπονητική, θέλουν και ξέρουν πως αξίζουν και μπορούν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί. 

Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», σε ένα γήπεδο που νίκησαν στο τέλος της κανονικής διάρκειας τον Παναθηναϊκό (96-89), οπότε, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τα καταφέρουν ξανά απέναντί τους.