Περιστέρι: Στη Ντιζόν για τον τελικό του ευρωπαϊκού του μέλλοντος

Περιστέρι: Στη Ντιζόν για τον τελικό του ευρωπαϊκού του μέλλοντος

Sportal newsroom 09:47 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 18.01.2023

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει την Ντιζόν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς (21:00, Cosmote Sport 4, Live από το Sportal.gr), με τον νικητή να ετοιμάζει βαλίτσες για την επόμενη φάση του BCL!

Το Περιστέρι έχει μπροστά του τον απόλυτο τελικό πρόκρισης απέναντι στη Ντιζόν (21:00, Cosmote Sport 4, Live από το Sportal.gr), με το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη για την φετινή σεζόν να κρίνεται σε γαλλικό έδαφος!

Η σειρά των play in βρίσκεται στο 1-1 και το Περιστέρι ελπίζει στο break το οποίο θα το στείλει στους «16» του BCL και στον όμιλο των Χάποελ Ιερουσαλήμ,  Χάποελ Χολόν και Στρασμπούρ.

«Πάνοπλο» στη Ντιζόν για την πρόκριση το Περιστέρι παρόντος του Αγραβάνη
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

17:29 - 17.01.2023

«Πάνοπλο» στη Ντιζόν για την πρόκριση το Περιστέρι παρόντος του Αγραβάνη

Το Περιστέρι πέταξε για τη Γαλλία προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο (18/01) τη Ντιζόν και ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει στη διάθεσή του και τον Δημήτρη Αγραβάνη για την αναμέτρηση με χαρακτήρα τελικού προς τους 16 του Basketball Champions League.

Σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει όπως όλα δείχνουν και τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή στη Γαλλία. 

Ο Έλληνας άσος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος, αλλά «έσφιξε» τα δόντια και θα παλέψει και εκείνος μαζί με τους συμπαίκτες του για την μεγάλη πρόκριση. 

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης (17/1) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και στη συνέχεια αναχώρησαν για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου μέσω Γενεύης έφτασαν οδικώς το βράδυ στη Ντιζόν.

«Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία», υποστήριξε ο Δημήτρης Μωραΐτης ενόψει της αναμέτρησης και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, έχουμε παίξει δύο φορές με την Ντιζόν, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, ενώ επέστρεψε και ο Αγραβάνης που θα μας βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι η νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

Tags: