Τρομερές στιγμές στο Βελιγράδι: Ο κόσμος του Περιστερίου αποθέωσε την ομάδα μετά τον ημιτελικό του BCL (vid)

Τρομερές στιγμές στο Βελιγράδι: Ο κόσμος του Περιστερίου αποθέωσε την ομάδα μετά τον ημιτελικό του BCL (vid)

Χρήστος Τσάλτας 22:34 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 26.04.2024

Το Περιστέρι bwin πάλεψε σκληρά απέναντι στην Τενερίφη, έφτασε μια... ανάσα από μια μεγάλη νίκη, όμως λύγισε στο τέλος. Ο κόσμος ωστόσο αναγνώρισε την προσπάθεια και το έδειξε στην πράξη.

Στην Stark Arena το Περιστέρι bwin δεν ήταν μόνο. Σε αυτό το ιστορικό ραντεβού κόντρα στην Τενερίφη, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε στο πλευρό της τον κόσμο της, ο οποίος ταξίδεψε από την Ελλάδα για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας.

Περίπου 500 φίλοι από την Αθήνα και όχι μόνο πήραν θέση στην Stark Arena, για να δώσουν ώθηση από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο στους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη. Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, μιας και η ομάδα του Τσους Βιντορέτα πήρε τη νίκη με 97-93, όμως οι φίλοι του Περιστερίου αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθεια και το έδειξαν εμπράκτως όταν όλα είχαν κριθεί.

Έπεσε.... ηρωικά το Περιστέρι bwin του Σπανούλη
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:02 - 26.04.2024

Έπεσε.... ηρωικά το Περιστέρι bwin του Σπανούλη

Το Περιστέρι bwin κοίταξε στα μάτια σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου την Τενερίφη, στον ημιτελικό του Final 4 του BCL, όμως οι Big-3 της ισπανικής ομάδας (Γκάι, Χουέρτας, Σερμαντίνι) οδήγησαν στη νίκη την ομάδα του Βιντορέτα με 97-93.

Όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, οι παίκτες πήγαν στην πλευρά των φιλάθλων, τραγουδώντας μαζί τους «για την πόλη και τη φανέλα», κάτι που αποτελεί τελετουργικό όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα των δυτικών προαστίων. Αυτή ήταν από τις πιο έντονες στιγμές της ημέρας, με τον κόσμο του Περιστερίου να γίνεται... ένα με την ομάδα.

Δείτε την αποθέωση των παικτών της ομάδας των δυτικών προαστίων στο φινάλε του ημιτελικού του Final 4 του BCL στην Stark Arena.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το Game 2 των playoffs της Euroleague