Πέθανε ο Γιάννης Φραγκούλης, ο «Τρομάρας» του Πανιωνίου

Γιάννης Φραγκούλης

i

© Intime

Πέθανε ο Γιάννης Φραγκούλης, ο «Τρομάρας» του Πανιωνίου

Sportal newsroom 11:55 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 01.04.2023

Θρήνος στην οικογένεια του Πανιωνίου και του ελληνικού μπάσκετ για τον θάνατο του Γιάννη Φραγκούλη, ενός από τους... ακούραστους εργάτες των «κυανέρυθρων», επί σειρά ετών φροντιστής και εμβληματική φιγούρα του συλλόγου της Νέας Σμυρνης.

Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες των αποδυτηρίων ολόκληρου του ελληνικού μπάσκετ -όχι μόνο του Πανιωνίου- άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Γιάννης Φραγκούλης, γνωστός ως «Τρομάρας», επί σειρά... δεκαετιών φροντιστής της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, «έφυγε» από τη ζωή και βύθισε σε πένθος τους «κυανέρυθρους» αλλά και όσους τον γνώρισαν, τον έζησαν ή δούλεψαν μαζί του. 

«Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Πανιωνίου αποχαιρετά τον Γιάννη Φραγκούλη», ανακοίνωσε ο σύλλογος με τον οποίο εργάστηκε και τον οποίο αγάπησε βαθιά ως «ο αγαπημένο μας "Τρομάρα", επί σειρά ετών εργάτη της ομάδας αλλά κυρίως αφοσιωμένος και πιστός φίλος του Ιστορικού Συλλόγου μας. Ο Γιάννης υπήρξε πάντα μια αγαπητή μορφή σε όλο τον Πανιώνιο και η ανάμνησή του θα είναι πάντα ζωντανή στις καρδιές μας».