Η ταινία για την εκτόξευση της NIKE χάρη στο Μάικλ Τζόρνταν είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα

Μάικλ Τζόρνταν

i

© Intime

Η ταινία για την εκτόξευση της NIKE χάρη στο Μάικλ Τζόρνταν είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:19 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Φαίνεται ότι ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον πάνε να βάλουν από τώρα την καινούρια τους ταινία, υποψήφια για Όσκαρ.

Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον συνεργάστηκαν ξανά για να πουν την απίστευτη ιστορία του Μάικλ Τζόρνταν στην ταινία «AIR». Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στους σε όλο τον κόσμο στις 5 Απριλίου.

Υπήρχαν ήδη μεγάλες βλέψεις για τη συγκεκριμένη ταινία, με τι πρώτες κριτικές να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σιγά σιγά. Η γενική γνώμη είναι συντριπτικά θετική και στοχεύει μάλιστα στο να γίνει ένα από τα φαβορί της επόμενης χρονιάς για τα βραβεία.

Και οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην ταινία ως το δίδυμο που ίδρυσε τη NIKE και κατέληξε στο συμβόλαιο του Μάικλ Τζόρνταν που τελικά τους μετέτρεψε στη γιγάντια μάρκα αθλητικών ειδών που είναι σήμερα.

Ο Μπάρκλεϊ δεν έχει σχέσεις με τον Τζόρνταν γιατί «δεν έχει μάθει να ακούει "όχι!"», ενώ δεν... γουστάρει τον Ντουράντ
NBA

09:38 - 27.03.2023

Ο Μπάρκλεϊ δεν έχει σχέσεις με τον Τζόρνταν γιατί «δεν έχει μάθει να ακούει "όχι!"», ενώ δεν... γουστάρει τον Ντουράντ

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ ένας από τους πιο δυναμικούς σχολιαστές του ΝΒΑ και θρύλος του αμερικάνικου μπάσκετ αποκάλυψε τους λόγους που πλέον με τον Μάικλ Τζόρντα δεν λένε ούτε... καλημέρα. Εξήγησε επίσης γιατί δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον Κέβιν Ντουράντ.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας.

Ένας από τους κριτικούς ζητά ακόμη και την επικείμενη υποψηφιότητα του Ματ Ντέιμον για το Όσκαρ πρώτου ανριδκού ρόλου, για την ερμηνεία που έδωσε στη ταινία ως Σόνι Βάκαρο, ο οποίος ήταν αυτός που έκλεισε το συμβόλαιο. Ο Άφλεκ υποδύεται τον ιδρυτή της NIKE Φιλ Νάιτ.

Άλλοι αστέρες του κινηματογράφου που εμφανίζονται στην ταινία είναι οι Βιόλα Ντέιβις, Κρις Τάκερ, Μάρλον Γουέιανς, Τζέισον Μπέιτμαν και Τζέσικα Γκριν. Η τελευταία φορά που ο Ντέιμον και ο Άφλεκ έπαιξαν μαζί σε ταινία ήταν στα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν κέρδισαν το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου στο «ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ». Για εκείνη την ταινία, ο αείμνηστος μεγάλος Ρόμπιν Γουίλιαμς κέρδισε επίσης το Όσκαρ.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε,η ταινία αυτή είναι σίγουρα εγκεκριμένη από τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά ο χαρακτήρας του προφανώς δεν έχει κάποιο ρόλο στην ιστορία. Αυτή η ταινία εστιάζει στην πραγματικότητα περισσότερο, στους ιδρυτές της NIKE και στην ιστορία του πώς η επιτυχία της εταιρείας προήλθε από το θρυλικό αστέρι του NBA.