Πλάθα: «Δείξαμε χαρακτήρα, παλέψαμε για τη νίκη ως το τέλος»

Ζοάν Πλάθα

Πλάθα: «Δείξαμε χαρακτήρα, παλέψαμε για τη νίκη ως το τέλος»

Χρήστος Τσάλτας 00:46 - 21.12.2023

Ο Ζοάν Πλάθα αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ, εστίασε στον χαρακτήρα που έδειξαν άπαντες παρά την κακή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες για να διεκδικήσει τη νίκη ως το τέλος.

Το αήττητο σερί της ΑΕΚ στο BCL σταμάτησε στη Γερμανία. Σε ένα αδιάφορο -βαθμολογικά- παιχνίδι η Ένωση πάλεψε ως το τέλος κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, πληρώνοντας τα μπλακ άουτ και τις κακές επιλογές της. Κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Ζοάν Πλάθα με το πέρας του αγώνα, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα μέχρι το φινάλε.

Ο προπονητής της Ένωσης είπε: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί και κόντρα σε κάποια προβλήματα που είχαμε. Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος όμως αυτό δεν έγινε. Χάσαμε πολλές βολές και αυτό έκρινε τον νικητή του αγώνα. Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε έξυπνα, κάναμε περισσότερα λάθη από τον αντίπαλο και πήραμε κακές αποφάσεις σε κάποια σουτ. Η άμυνα στο πικ εν ρολ ήταν κακή. Με την εικόνα δεν είμαι ικανοποιημένος. Δείξαμε χαρακτήρα και αυτό μου άρεσε, γιατί παλέψαμε μέχρι το τέλος».

O Τζόρνταν ΜακΡέι από την πλευρά του είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Χάσαμε 15 βολές και αυτό τα λέει όλα. Μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια την Λούντβιγκσμπουργκ. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα σε όλο το παιχνίδι».