Πλάθα: «Οι παίκτες έχουν καταλάβει πού βρίσκονται»

Ζοάν Πλάθα

Πλάθα: «Οι παίκτες έχουν καταλάβει πού βρίσκονται»

Χρήστος Τσάλτας 16:33 - 06.10.2023

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της στην Basket League κόντρα στο Λαύριο και ο Ζοάν Πλάθα υπογράμμισε πως άπαντες έχουν καταλάβει το μέγεθος του συλλόγου, ενώ απηύθυνε κάκεσμα στον κόσμο.

Η ώρα για την επίσημη πρεμιέρα της ΑΕΚ στην φετινή σεζόν έφτασε. Κόντρα στο Λαύριο η Ένωση του Ζοάν Πλάθα θα παρουσιαστεί στον κόσμο της, σε μια σεζόν ιστορική, καθώς θα συμπληρωθούν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Απέναντι στην ομάδα της Λαυρεωτικής η ΑΕΚ θέλει να μπει με το δεξί και ο Ζοάν Πλάθα έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως άπαντες στην ομάδα έχουν προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι αυτό, ενώ υπογράμμισε πως οι παίκτες του ξέρουν καλά το μέγεθος του συλλόγου.

Ο προπονητής της Ένωσης μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Λαύριο είπε: «Θεωρώ, ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει το μέγεθος του Συλλόγου, στον οποίο βρίσκονται. Γνωρίζουν επίσης, πόσο σημαντικό θα είναι να δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί στην έδρα μας.

Το Λαύριο είναι μία σοβαρή, αξιοσέβαστη ομάδα, μ’ ένα καλό σύνολο παικτών και προπονητών. Γενικά, έχει κλείσει την προετοιμασία του με θετικό πρόσημο και θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, για να μας στηρίξει στον πρώτο αγώνα στο «Σπίτι» μας».