Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον Πόρτερ για τα γενέθλιά του

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

i

© Intime

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον Πόρτερ για τα γενέθλιά του

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:02 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 18.05.2024

Ξεχωριστή είναι σημερινή μέρα (4/5) για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του...

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει τα γενέθλιά του (4/5), συμπληρώνει τα 24 έτη ζωής κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Μέσα από τα social media, ο Δικέφαλος του Βορρά ευχήθηκε στον Αμερικανό σταρ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια Πολλά στον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ που έχει σήμερα τα γενέθλιά του».

Ο KPJ γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 2000, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Πριν ακόμη μπει στο κολέγιο, θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις ΗΠΑ και για τον λόγο αυτό, η παρουσία στο NCAA και στο USC ήταν για έναν μόλις χρόνο. Eπιλέχθηκε στο νούμερο 30 του Draft του ΝΒΑ από τους Milwaukee Bucks.

Δεν αγωνίστηκε στα «ελάφια», αλλά έπαιξε 2 χρόνια στους Cleveland Cavaliers (2019-21) και άλλες δύο σεζόν στους Houston Rockets (2021-23). Την τελευταία του χρονιά στο ΝΒΑ, τη σεζόν 2022-23, είχε 19,2 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ κατά μέσο όρο στα 59 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ο μάνατζερ του Πάντερ Χάρης Παπαδόπουλος στο Sportal: «Είναι ανοησίες, ο Κέβιν έχει συμβόλαιο και θα μείνει στην Παρτίζαν»!
EUROLEAGUE

15:33 - 04.05.2024

Ο μάνατζερ του Πάντερ Χάρης Παπαδόπουλος στο Sportal: «Είναι ανοησίες, ο Κέβιν έχει συμβόλαιο και θα μείνει στην Παρτίζαν»!

Θέση στη φημολογία που ανέκυψε από τη Σερβία για τον Κέβιν Πάντερ και την πιθανότητα να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρτίζαν πήρε ο ατζέντης του Χάρης Παπαδόπουλος

Στα 196 παιχνίδια που συνολικά αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, είχε κατά μέσο όρο 15,3 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1,1 κλεψίματα, με 35,7% στα τρίποντα και 72,5 στις βολές. Στις 29 Απριλίου 2021 πέτυχε 50 πόντους και έδωσε 11 ασίστ στον αγώνα των Houston Rockets με τους Milwaukee Bucks και έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που στον ίδιο αγώνα είχε 50 πόντους και +10 ασίστ.

Έριξε... βόμβα ο Κέβιν Πόρτερ Tζούνιορ: «Στην Ευρώπη μόνο για τον ΠΑΟΚ!»

Με το πέρας της πρόσφατης αναμέτρησης κόντρα στο Μαρούσι, ο 24χρονος γκαρντ μίλησε για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, αλλά και πόσο την απολαμβάνει κάθε μέρα που περνάει, ενώ τόνισε δις πως στην Ευρώπη δεν βλέπει τον εαυτό του σε καμία άλλη ομάδα πέραν του ΠΑΟΚ.

«Ερχόμενος στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ έκανα μια μικρή έρευνα, ήξερα ότι η ομάδα είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια της σεζόν. Ο βασικότερος στόχος ήταν να μπει η ομάδα στα Play off. Αυτό που ήθελα να κάνω ερχόμενος εδώ ήταν να δώσω ενέργεια για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Είμαι πολύ χαρούμενος που το πετύχαμε, αλλά και το γεγονός ότι καταφέραμε και κρατήσαμε το αήττητο της έδρας, η ενέργεια που μας έδωσε ο κόσμος για να φτάσουμε στη νίκη. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε στα Play off.

Οπαδός της Φενέρ απείλησε τον Ντιαλό ότι θα του κόψει τον λαιμό (vid)
EUROLEAGUE

09:23 - 04.05.2024

Οπαδός της Φενέρ απείλησε τον Ντιαλό ότι θα του κόψει τον λαιμό (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μερικές ώρες το βίντεο όπου δείχνει έναν οπαδό της Φενέρ να απειλεί τον Άλφα Ντιαλό ότι θα του κόψει τον λαιμό μερικά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα με τη Μονακό.

Δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να παίζει στην Ευρώπη σε κάποια ομάδα εκτός του ΠΑΟΚ. Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Το NBA είναι προτεραιότητα για εμένα. Εάν δεν υπάρχει επιλογή και πρέπει να παίξω σε κάποια ομάδα από την άλλη πλευρά του ατλαντικού, σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωπ0ι του με υποδέχθηκαν με φανταστικό τρόπο, λειτούργησαν σαν οικογένεια για μένα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτή τη συμπεριφορά. Η επιλογή μου, αν δεν είναι το NBA, θα είναι ο ΠΑΟΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων.