Ο μάνατζερ του Πάντερ Χάρης Παπαδόπουλος στο Sportal: «Είναι ανοησίες, ο Κέβιν έχει συμβόλαιο και θα μείνει στην Παρτίζαν»!

Κέβιν Πάντερ

Ο μάνατζερ του Πάντερ Χάρης Παπαδόπουλος στο Sportal: «Είναι ανοησίες, ο Κέβιν έχει συμβόλαιο και θα μείνει στην Παρτίζαν»!

Γιάννης Πάλλας 15:33 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 18.05.2024

Θέση στη φημολογία που ανέκυψε από τη Σερβία για τον Κέβιν Πάντερ και την πιθανότητα να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρτίζαν πήρε ο ατζέντης του Χάρης Παπαδόπουλος

Στη Σερβία ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «informer.rs» έκανε λόγο για αποχώρηση του Κέβιν Πάντερ το καλοκαίρι από την Παρτίζαν, γεγονός που έβαλε... φωτιά στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όμως ο ατζέντης του Αμερικανού Χάρης Παπαδόπουλος έσπευσε να τη... σβήσει με δηλώσεις του στο Sportal!

Από την Κύπρο όπου βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Αμερικανού γκαρντ δεν δίστασε να εκφράσει την έκπληξη του για το δημοσίευμα. «Είναι ανοησίες όλα αυτά, ο Κέβιν έχει συμβόλαιο και θα μείνει στην Παρτίζαν» δήλωσε ξεκάθαρα και χωρίς να θέλει να αφήσει την παραμικρή αμφιβολία για τον αθλητή του.

Ο Χάρης Παπαδόπουλος εξήγησε πως δεν έχει καμία βάση το δημοσίευμα που θέλει τον Αμερικανό γκαρντ να έχει πάρει την απόφαση του να αφήσει την Παρτίζαν στο τέλος της σεζόν, καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, είναι πολύ ευχαριστημένος και εκτιμά πως όλα αυτά γίνονται για την... επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων και τίποτε περισσότερο.

Όσο για το αν θα αφήσει η όχι το σπίτι που διαμένει μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του το περασμένο καλοκαίρι, επισήμανε πως αυτό μπορεί να συμβεί, καθώς είναι κάτι που επιλέγουν οι παίκτες όταν είναι μεγάλο το διάστημα που βρίσκονται στην πατρίδα τους.

Η άμεση αντίδραση του Χάρη Παπαδόπουλου δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε αμφιβολία, τη δεδομένη στιγμή, καθώς ο Κέβιν Πάντερ πέρσι απασχόλησε τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και προτίμησε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία και την Παρτίζαν υπό την καθοδήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.