Οι Σέρβοι έριξαν την «βόμβα» για τον Πάντερ και η Ευρώπη... βουίζει

Κέβιν Πάντερ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Οι Σέρβοι έριξαν την «βόμβα» για τον Πάντερ και η Ευρώπη... βουίζει

Γιάννης Πάλλας 14:11 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:53 - 18.05.2024

Την αποχώρηση του Κέβιν Πάντερ από την Παρτίζαν προαναγγέλει δημοσίευμα στη Σερβία βάζοντας «φωτιά» στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Να αποχωρήσει από την Παρτίζαν στο τέλος της σεζόν έχει αποφασίσει ο Κέβιν Πάντερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Σερβίας, γεγονός που αποτελεί «βόμβα» στα θεμέλια της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας «informer.rs», ο Αμερικανός γκαρντ έχει πάρει ήδη την απόφαση του να αφήσει την Παρτίζαν, στο τέλος της χρονιάς.

Το δημοσίευμα επικαλείται έγκυρη πηγή, η οποία αναφέρει ότι ο Κέβιν Πάντερ δεν προτίθεται να ανανεώσει τη μίσθωση του διαμερίσματος που μένει στο Βελιγράδι.

Ειδικότερα, ο γκαρντ της Παρτίζαν ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ότι δεν θα μείνει εκεί μετά την 1η Ιουλίου, όταν και λήγει το σχετικό συμβόλαιο.

Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζεται στο δημοσίευμα, ο Αμερικανός δεν προχώρησε σε αυτή την κίνηση γιατί θέλει να μετακομίσει αλλού, καθώς δεν φέρεται να αναζητά νέο διαμέρισμα.

«Την 1η Ιουλίου, ο Κέβιν θα αφήσει το διαμέρισμα στο Βελιγράδι και θα φύγει. Έχει ήδη αποχαιρετήσει τους γείτονές του και τους έχει ενημερώσει ότι θα αποχωρήσει από την Παρτίζαν», αναφέρει η πηγή στο «informer.rs» και συμπληρώνει:

«Την περασμένη σεζόν, όταν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Παρτίζαν, ζήτησε να μετακομίσει σε μία νέα τοποθεσία. Ωστόσο, τώρα θα φύγει από το διαμέρισμα και αυτή την στιγμή δεν ψάχνει για νέο, οπότε αυτό αποτελεί μία ακόμη ένδειξη ότι δεν θα μείνει στο Βελιγράδι και την επόμενη χρονιά».

Ο Κέβιν Πάντερ βρέθηκε στην Παρτίζαν το 2021 και το περασμένο καλοκαίρι, υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων μεταξύ των οποίων και του Παναθηναϊκού AKTOR.

Η φετινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη για τον Αμερικανό γκαρντ και ίσως αυτό το γεγονός να παίζει ρόλο στην συγκεκριμένη εξέλιξη.

Πάντως, σύντομα θα φανεί εάν τελικά η αποχώρηση του Κέβιν Πάντερ από την Παρτίζαν είναι κάτι που έχει βάση ουσιαστικά, η αποτελεί απλώς ένα ενδεχόμενο.