Ποτσέκο σχετικά με τις φήμες για τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή»
i

Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο / © Intime

Ποτσέκο σχετικά με τις φήμες για τον Παναθηναϊκό: «Δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή»

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 20:49 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Μαυροβούνιου «φουντώνουν». Ο Ποτσέκο -που ενδιαφέρει τους «πράσινους»- ρωτήθηκε σχετικά με τις φήμες και έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Ιταλός προπονητής Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος συνδέθηκε έντονα με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, μίλησε για το μέλλον του, απάντησε σε όσους τον ρωτούν για τις φήμες γύρω από το όνομα του. Ο ίδιος υποστήριξε σε δηλώσεις του πως αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζει τίποτα άλλο, πέρα από την Εθνική Ιταλίας και τα... μπασκετικά παιδιά του.

«Είμαι ήδη σε μπελάδες αυτή την εβδομάδα γιατί πρέπει να φροντίσω αυτά τα παιδιά να τιμήσουν τη μπλε φανέλα, οπότε δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή», ανέφερε συγκεκριμένα ο 50χρονος τεχνικός.

Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:52 - 20.02.2023

Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα βρήκε με την πλευρά του Ντέγιαν Ράντονιτς στην αποζημίωση ώστε να αποτελέσει παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα χρήματα που θα λάβει ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Μεταξύ άλλων, όσον αφορά την φημολογία, τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας, Τζάνι Πετρούτσι, κάνοντας ένα αστείο σχόλιο για τον Ποτσέκο.  «Υπάρχουν πολλές σειρήνες για τον προπονητή μας», ανέφερε συγκεκριμένα, αφήνοντας να εννοηθεί πως η απόφαση ανήκει εξ ολοκλήρου στον προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει καινούργιο τεχνικό και ο Ιταλός φαίνεται ότι είναι ο εκλεκτός. Πλέον όλα εξαρτώνται από εκείνον και οι επόμενες μέρες αναμένονται κρίσιμες. Εφόσον ο Ποτσέκο βρεθεί στον Παναθηναϊκό, τότε αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει ομάδα Euroleague. 

Η μόνη του εμπειρία στο μεγάλο επίπεδο ήταν ως βοηθός προπονητή στη Τσεντεβίτα τη σεζόν 2015/2016 και ως ξανά βοηθός στην Αρμάνι Μιλάνου σεζόν 2021/2022.