Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό
i

Ράντονιτς / © Intime

Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Πάρης Τσελεπίδης • 19:52 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα βρήκε με την πλευρά του Ντέγιαν Ράντονιτς στην αποζημίωση ώστε να αποτελέσει παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τα χρήματα που θα λάβει ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Το τελευταίο επεισόδιο ενός διαφαινόμενου διαζυγίου έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (20/2). Αυτό της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών στο θέμα της αποζημίωσής του. Να λάβει επομένως το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου και το 50% της επόμενης. Δηλαδή τα 300.000 ευρώ από τα 600.000 ευρώ του συμβολαίου της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που ήταν σύμφωνα με πληροφορίες οι ετήσιες απολαβές του.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας υπήρξανε απευθείας συζητήσεις με τον Μαυροβούνιο τεχνικό στο ΟΑΚΑ όπως και με τον εκπρόσωπό του, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, μέχρι που υπήρξε οριστική συμφωνία. Αυτή που είχε να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Με την αποζημίωσή του στο διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο που είχε υπογράψει το περσινό καλοκαίρι.

Ο μονόδρομος του Ράντονιτς
ΠΑΡΗΣ ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ

23:45 - 18.02.2023

Ο μονόδρομος του Ράντονιτς

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το κακό του τρίτο δεκάλεπτο στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό του Final 8 του Κυπέλλου και στην επόμενη μέρα του καλείται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Γράφει ο Πάρης Τσελεπίδης.

Στη διάρκεια των συζητήσεων η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Αυτό που φαινόταν σίγουρο πως θα συμβεί. Το ερώτημα ήταν με τις απολαβές της επόμενης χρονιάς. Εκεί συμφωνήθηκε να λάβει το 50%.

Καταλυτική ήταν η στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της απόφασής του να δώσει άμεση λύση στο όλο θέμα. Στο να βρεθεί αυτή με τον Ράντονιτς και να αποτελέσει παρελθόν. Όπως και έγινε. Το ερώτημα τη στιγμή αυτή είναι τι μέλλει γενέσθαι με τους συνεργάτες του του Μαυροβούνιου τεχνικού. Όλα δείχνουνε πως και ο άμεσος συνεργάτης του Γκόραν Μπέσκοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν.

Όπως και να έχει όμως το θέμα είναι άλλο. Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ράντονιτς. Και αν σε αυτόν θα δοθεί το χρίσμα από τώρα ή από το καλοκαίρι. Πλέον απομένει να φανεί αν αυτός θα είναι ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός Τζιανμάρκο Ποτσέκο ή θα επιλεγεί κάποιος άλλος.

Παρατράγουδο στον Παναθηναϊκό: Αρνήθηκε την εντολή του Ράντονιτς να μπει αλλαγή ο Μπέικον!
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:21 - 19.02.2023

Παρατράγουδο στον Παναθηναϊκό: Αρνήθηκε την εντολή του Ράντονιτς να μπει αλλαγή ο Μπέικον!

Κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι η ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποδείχθηκε και πριν από τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό με πρωταγωνιστές τους Ράντονιτς και Μπέικον.

Ένα διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Ράντονιτς που ήρθε δύο μέρες μετά τον αποκλεισμό του από τον Ολυμπιακό στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης και τρεις μέρες πριν από το επόμενο παιχνίδι του. Αυτό με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την Euroleague.

Το πιθανότερο στο παιχνίδι αυτό είναι στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού να βρεθεί ο Γιώργος Βόβορας. Σε έναν ρόλο υπηρεσιακού που τον έχει διατελέσει ξανά στο παρελθόν μέχρι νεοτέρας. Κι όσο για τα ονόματα που έχουνε ακουστεί τις τελευταίες μέρες εκτός του Ποτσέκο ήταν και αυτό του Σλοβένου πρώην παίκτη της ομάδας του Γιάκα Λάκοβιτς αλλά και του κουμπάρου του και επίσης Μαυροβούνιου του Ντέγιαν Μίτροβιτς.

Τέλος ο Ράντονιτς βρέθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε 43 επίσημα παιχνίδι με ρεκόρ 23-20 έχοντας ωστόσο συνδυαστεί με την απώλεια δύο εγχώριων τίτλων. Του Super Cup και του Κυπέλλου Ελλάδας.