Υπέγραψε στον Άρη ο Πουριφόι και επιβιβάστηκε
i

GettyImages

Υπέγραψε στον Άρη ο Πουριφόι και επιβιβάστηκε

Πάρης Τσελεπίδης • 11:18 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Στην πτήση για Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ντάντζελ Πουριφόι για λογαριασμό του Άρη αφού το βράδυ της Τετάρτης (01/02) υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό για τη Θεσσαλονίκη και λογαριασμό του Άρη βρίσκεται ο Ντάντζελ Πουριφόι αφήνοντας πίσω του την Πορτογαλία και το Πόρτο για να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη στη Nick Galis Hall.

Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του και αναμένεται να ανακοινωθεί στη διάρκεια της ημέρας από την ΚΑΕ Άρης ώστε να γίνει και επίσημα κομμάτι του ρόστερ και της ομάδας. Στο πρόσωπό του ο Καστρίτης κατέληξε στον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ισμαέλ Σανόγκο μέχρι την επιστροφή του Ιβοριανού φόργουορντ και πάλι στη δράση,

Ο Πουριφόι μάλιστα πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη πρόλαβε και ανέβασε στο λογαριασμό του στα social media φωτογραφία μέσα από το αεροπλάνο. Δείγμα της ανυπομονησία του για το νέο σταθμό της μπασκετικής του καριέρας μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Πόρτο.

Με δεδομένη την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη και στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ο Πουριφόι θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να βγει το δεκτίο του και να τεθεί και επίσημα στη διάθση του Καστρίτη. Εξέλιξη που θα επιτρέψει στον Έλληνα τεχνικό να τον υπολογίζει για το Σαββατιάτικο (04/02, 19:15) εντός έδρας παιχνίδι της Basket League με την ΑΕΚ.