Επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας

i

©Intime

Επικίνδυνη αποστολή του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι

Νίκος Καλαμπάκας 09:39 - 04.04.2024

Η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Euroleague ανοίγει στο Βελιγράδι, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται στις 20.00 τον Ολυμπιακό (live στο Sportal και τηλεοπτική κάλυψη από το NovasportsPrime).

Να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της τετράδας θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός απόψε το βράδυ (4/4, 20.00) στο Βελιγράδι, εκεί όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Και μπορεί οι οπαδοί των δύο ομάδων να διατηρούν αδελφικές σχέσεις, ωστόσο μέσα στο παρκέ οι φιλίες πάνε... περίπατο, κάτι που γίνεται σαφές στις μονομαχίες των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση, εκεί όπου ισοβαθμεί με τη Φενέρ (την υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική που είναι η τελευταία) και απόψε θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα αρχικά προς την εξασφάλιση της εξάδας κι έπειτα να ελπίζει μήπως πλασαριστεί ψηλότερα.

Τα σενάρια για την τελική κατάταξη βλέπετε είναι πολλά και οι Πειραιώτες μπορεί να βγουν από 2οι (σε ακραίους συνδυασμούς αποτελεσμάτων) έως και 7οι!

Από την πλευρά τους οι Σέρβοι έχουν χάσει το τρένο της πρόκρισης και θα αγωνιστούν για την τιμή των όπλων. Ακόμα κι έτσι παραμένουν επικίνδυνοι αφού διαθέτουν παίκτες με πλούσια καριέρα κι αστείρευτο ταλέντο.

Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά ωστόσο θέλουν να αποφύγουν τις... κακοτοπιές και γνωρίζοντας ότι βαδίζουν προς το τέλος της regular season, θα επιδιώξουν να φύγουν από τη Σερβία με το «διπλό» στις αποσκευές τους και να υποδεχθούν την επόμενη εβδομάδα τη Φενέρ σε ένα ματς σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα στερηθεί για ένα ακόμα παιχνίδι τους Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ. Ο πρώτος προπονείται πλέον κανονικά με τους συμπαίκτες του όμως ακόμα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ξεκινήσει ομαδικές προπονήσεις.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλςο υπολογίζει για τον αγώνα κανονικά τους Τεόντοσιτς και Ντος Σάντος που επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τους!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20.00, με ζωντανή κάλυψη από το Sportal.gr και τηλεοπτική μετάδοση από το NovasportsPrime. Διαιτητές θα είναι οι Περούγα, Βίλιους και Πιράντι.