Προβληματισμός στον Άρη με τον διαιτητή Τσολάκο!

Ο Μάνος Τσολάκος

i

©InTime

Προβληματισμός στον Άρη με τον διαιτητή Τσολάκο!

Πάρης Τσελεπίδης • 12:50 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Άρης εξέφρασε τον προβληματισμό του για την παρουσία του διαιτητή Μάνου Τσολάκου στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των διαιτητών της Basket League για τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής ο Άρης εξέφρασε τον προβληματισμό του για την παρουσία του διαιτητή Μάνου Τσολάκου στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο διεθνής ρέφερι κληρώθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Άρη με τους Νίκο Σώμο και Αντώνη Αναστόπουλο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Έντονο προβληματισμό προκαλεί στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ η παρουσία του διαιτητή Τσολάκου στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο. Επειδή, πολύ πρόσφατα, ήταν ο δεύτερος διαιτητής στην αναμέτρηση με το Περιστέρι όπου ανεξήγητα διετάχθη διακοπή και στη συνέχεια εκκένωση του Αλεξανδρείου, και κυρίως διότι, μόλις μία εβδομάδα μετά, όπου ήταν πρώτος διαιτητής στον αγώνα με την Καρδίτσα, γίναμε μάρτυρες σε μία από τις μεγαλύτερες αλλοιώσεις αποτελέσματος στη σύγχρονη ιστορία της Basket League (το δημοσιευθέν βίντεο είναι ο πιο πιστός μάρτυρας). 

Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά στη Ρόδο, σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Παρότι ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω ίντερνετ (ERT Sports) και όχι μέσω της ΕΡΤ3, τα βλέμματα, όπως έχει αποδειχτεί βάσει της τηλεθέασης των αγώνων του ΑΡΗ, θα είναι στραμμένα σ’ αυτόν».